Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

0
382

Αντιπροσωπεία της ομάδας Ρέθυμνο ΚΑΕ Aegean, που αποτελείτο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας, Γιώργο Μαμαλάκη, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Καλαϊτζάκη, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Τζέντζο και τους μπασκετμπολίστες Γιώργο Κούμουλο και Δημήτρη Τσαρουχά, επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, η αντιπροσωπεία της ομάδας Ρέθυμνο ΚΑΕ Aegean: Γιώργος Μαμαλάκης, Γιάννης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Τζέντζος, Γιώργος Κούμουλος και Δημήτρης Τσαρουχάς, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»: Καίτη Βούτσελα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Αλίνα Μινέττα, Ελένη Σαμαρά- Κωνσταντακάτου και Κέττυ Φιλιππίδου.

Σκοπός τους ήταν να συναντήσουν την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και να της επιδώσουν επιταγή με τα έσοδα του αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση των Play-Off, τον οποίο είχαν αφιερώσει στην υποστήριξη του έργου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη καλωσορίζοντάς τους είπε μεταξύ άλλων:

«Με πολλή χαρά σας υποδεχόμαστε στο χώρο αυτόν σήμερα. Η επιθυμία σας να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο μας, στο οποίο διαδραματίζεται ένας μεγάλος αγώνας για να σωθούν εκατοντάδες παιδιά, ήταν πολύ συγκινητική και εκφράζει τη βαθιά σας ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού, και στη συγκεκριμένη περίπτωση του αθλητικού κόσμου της Κρήτης.

Η συμβολή σας στην προσπάθειά μας ήταν μια ακόμα ένδειξη της αγάπης σας προς τα παιδιά. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία φέρατε κοντά μας τους φιλάθλους σας και τους δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας.

Είναι πολύ σημαντικό για ένα έργο εθελοντισμού, όπως είναι το δικό μας, να έχουμε στο πλευρό μας τον φίλαθλο κόσμο κάθε αθλήματος. Ειδικά στην εκστρατεία που ξεκινάμε τον Σεπτέμβριο για την δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών χρειαζόμαστε φορείς να μεταφέρουν τα μηνύματά μας και ομάδες όπως η δική σας να φέρουν κοντά μας εθελοντές…».

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη κι ο Εμμανουήλ Παπασάββας με την αντιπροσωπεία της ομάδας Ρεθύμνου ΚΑΕ Aegean.

Εκ μέρους της αντιπροσωπείας ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια ο Γιώργος Μαμαλάκης. Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην ομάδα Ρέθυμνο ΚΑΕ Aegean την τιμητική πλακέτα που δίνει ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» στους υποστηρικτές του, και οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα και μπλουζάκια με τα σήματα της ομάδας τους και της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στα παιδιά.

Αποχαιρετώντας τους η κυρία Βαρδινογιάννη τους ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται μέσα στην Ελλάδα, ελπίζοντας σύντομα να αγωνιστούν και στο εξωτερικό: «Εύχομαι, είπε, μέσα από το ήθος, την άμιλλα και τις αξίες της ομάδας σας να δίνετε πάντα ένα αξιέπαινο παράδειγμα στη νεολαία της χώρας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here