ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Σύμβαση Μηταράκη με τοπικό καναλάρχη ύψους 42.000 ευρώ με τίμημα τη σιωπή για τους μετανάστες!…του Σπύρου Νάννου.

0
709

Ο Νότης Μηταράκης, έχει μείνει στο περιθώριο της ενημέρωσης…Ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, πριν την πανδημία. Όμως, μερικές αποφάσεις του προκαλούν…

Αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα πως με δική του υπογραφή, θα δοθούν 46.200 ευρώ σε εταιρεία ενοικίασης ακινήτου σε μετανάστες στην Χίο, δηλαδή την πατρίδα του…

Σύμφωνα με την απόφαση:

«…αποφασίζουμε απ’ ευθείας σύναψη σύμβασης μίσθωσης κτηρίου στην περιοχή Λευκωνιά Δήμου Χίου, ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Ε.Π.Ε.», διάρκειας επτά (7) μηνών, από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής Σύμβασης, αντί του συνολικού ποσού των σαράντα έξι χιλιάδων διακοσίων ευρώ (46.200,00€), για την παραμονή νεοεισερχομένων μεταναστών, βάσει των αριθ. 3458/10.04.2020 και 3504/13.04.2020 προσφορών της.

Η κάλυψη της σχετικής δαπάνης θα βαρύνει τις πιστώσεις του Α.Λ.Ε. 2440101001 «Συμβάσεις μίσθωσης κτιρίων (πλην leasing)» του Ειδικού Φορέα 1055-201 «Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και  Ασύλου» του προϋπολογισμού εξόδων οικονομικού έτους 2020 του Υπουργείου Μετανάστευσης και  Ασύλου».

Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι πολλά ή λίγα τα χρήματα, αλλά η επιλογή είναι υπό διερεύνηση, καθώς η ιδιοκτήτρια του ακινήτου στην Χίο (την περιφέρεια εκλογής του) είναι εταιρεία…εκδόσεων!

Για την ακρίβεια, κιόλας, είναι και ιδιοκτήτρια τριών τοπικών τηλεοπτικών καναλιών: TV KOSMOS, ΠΑΤΡΙΔΑ TV και TV Μυτιλήνη!

Στο υπουργείο Μετανάστευσης, σιώπησαν…Δεν υπήρξε αντίδραση!…

Τώρα, ήρθε και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, με τα όσα προβλέπει η σύμβαση μίσθωσης, την οποία δημοσιεύουμε.

Μπορείτε να την  διαβάσετε την σύμβαση ντοκουμέντο πατώντας ΕΔΩ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here