Επισκέψεις του νέου Δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία.

0
263

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις του νέου Δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία, όπως είχε αποφασιστεί κατά την πρώτη συνέλευση του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης».

Ο κ. Θωμάκος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» βρέθηκε σε σχολικές μονάδες του ενιαίου Δήμου μας και συνομίλησε με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς τους προκειμένου να γίνει καταγραφή των προβλημάτων που τους απασχολούν και να δρομολογηθούν λύσεις εκείνων που χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Ειδικότερα, στο θέμα της συντήρησης των σχολικών υποδομών ο κ. Θωμάκος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα τριών μηνών παρεμβάσεων και επισκευών προς άρση της επικινδυνότητας και των ανθυγιεινών καταστάσεων στα σχολεία, που θα εφαρμόσει η Νέα Διοίκηση από την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Επίσης, ο νέος Δήμαρχος Κηφισιάς, τόνισε τη μεγάλη αναγκαιότητα οι σχολικοί φύλακες να απασχολούνται με συμβάσεις αόριστου χρόνου, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και η ασφάλεια των παιδιών μας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here