Επιστολή-Κόλαφος του Διευθυντή του «Αγία Όλγα»: Οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης.

0
629

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αθήνας αποτυπώνει με μελανά γράμματα ο διευθυντής της Παθολογικής του «Αγία Όλγα» λίγες μόλις ώρες μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και το «χαλαρό μήνυμα του πρωθυπουργού πως η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία».

Ο κ. Ιωαννίδης, σε μια επιστολή γεμάτη αγωνία κάνει λόγο για γιατρούς στα όρια της παραφροσύνης, ασθενείς σε αναμονή και αφόρητη πίεση και σχολιάζει ότι «αυτό δεν αποτελεί ακριβώς επίτευγμα σχεδιασμού, αλλά πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών».

Τέλος, ενημερώνει ότι «με θλίψη και ντροπή» υποβάλει την παραίτησή του επισημαίνοντας ότι «ούτως ή άλλως μόνο διακοσμητικό ρόλο παίζω».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Φρικτά ψέματα, λίγες αλήθειες και ένα νέο φάρμακο για τον κορωναϊό από Έλληνα γιατρό στις ΗΠΑ! Παραίτηση-Βόμβα Διευθυντή Νοσοκομείου!…του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ.

Ποιές είναι οι αλήθειες και ποιά τα ψέματα με τον κορωναϊό;

Οι αφορμές για τα ερωτήματα πολλές και η αιτία το νέο αυστηρό «κλείσιμο» που επιβλήθηκε από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Κυβέρνηση είχε πει πριν ένα χρόνο ότι θα έχει σε 2-3 μήνες υπερεπάρκεια εντατικών σε νοσοκομεία και θα δημιουργηθούν ειδικές κλινικές κορωναϊού σε κτήρια νοσοκομείων που είναι σήμερα εντελώς άδεια και έτοιμα να λειτουργήσουν με μικρή προετοιμασία.

Είχε πει πριν 6 μήνες δια στόματος πρωθυπουργού, ότι θα πάρει η χώρα μας 72 δις ευρώ και θα έχει υπερεπάρκεια χρήματος για όλες τις υποχρεώσεις, παροχές και δράσεις.

Έγιναν όλα αυτά; Έγιναν τα μισά;

Διαβάστε την παραίτηση με φοβερές καταγγελίες του Διευθυντή (κ. Ιωάννη Ιωαννίδη) της Παθολογικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και έχετε τις απαντήσεις. Μεταξύ άλλων μεταφέρει και τις αγωνίες απελπισμένων από τα ψέματα και το χάος βουλευτών!!

Ιδού τι αναφέρει:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here