Επιστολή Σοκ στον Πρωθυπουργό από τον πρεσβευτή που «τσάκωσε» τους μιζαδόρους στα πράσα και τους έστειλε Κορυδαλλό…του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ.

0
335
A man shocked by a letter he is reading

Ο Νίκος Βαμβουνάκης είναι ο πρεσβευτής της Ελλάδας που έχει τις περγαμηνές της εντιμότητας με αποδείξεις.

Τσάκωσε δημοσιογράφους και πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους στα πράσα. Τους εστειλε στη Δικαιοσύνη και από εκεί οι μισοί κατέληξαν στον Κορυδαλλό. Δηλαδή ο δημοσιογράφος Τζεβελέκος και ΣΙΑ.

Γλίτωσαν με 3-2 και κατά τη νομική γνώμη μας σκανδαλωδώς με 3-2 οι κρατικοί αξιωματούχοι. Τα στόματα κατοπινά αυτών δεν άνοιξαν για τους πολιτικούς υπόθεση αφορά Μέση Ανατολή και εξοπλιστικές δραστηριότητες της Ελλάδας στον τομέα των από-ναρκοθετήσεων με ΜΚΟ.

Οι Κύπριοι είναι αδέλφια μας. Αλλά δεν συνηθίζεται παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις να μας βάζουν στην Κυπριακή κυβέρνηση. Ούτε να τους βάζουμε στην Ελληνική κυβέρνηση.

Επί ΠΑΣΟΚ είχε ξεκινήσει αυτή η πατέντα. Ο Γιάννος Κρανιδιώτης είχε δραματικό τέλος στο εξαιρετικά περίεργο αεροπορικό δυστύχημα με το «Φάλκον». Και δεν έπεσε το Φάλκον και σκότωσε αρκετούς, μεταξύ αυτών και τον Γιάννο σε μια αποστολή αρκετά μυστηριώδη…

Ύστερα ξεκίνησαν οι αποστολές του, μακαρίτη επίσης, Κύπριου Υπουργού Μιχαηλίδη επί Άκη. Γλίτωσε την κάθειρξη ο Κύπριος με – κατά την νομική μας άποψη – σκανδαλώδη τρόπο στον β βαθμό για μεταφορά μιζών για λογαριασμό «Ελλήνων αδελφών πολιτικών». Είχε προλάβει να καταδικαστεί εν ζωή σε κάθειρξη 15 ετών για εκείνο το σκάνδαλο των ΤΟΡ Μ1.

Πριν την καταδίκη είχε προλάβει η Ελληνική Κυβέρνηση και του απένειμε τo Μεγαλόσταυρο της Τιμής και το Αργυρό Σταυρό του Φοίνικα και o Πατριάρχης Αλεξανδρείας τo Τίμιο Σταυρό του Αποστόλου και Ευαγγελιστoύ Μάρκoυ Α` Τάξεως…

Με τα προβλήματα της οικογένειας (υιού) δεν ασχολούμαστε καθώς πιστεύουμε ότι τον παίδεψαν οι αμαρτίες του γονέα…

Τα σκεφτόμαστε έντονα όλα αυτά από την αχαλίνωτη τάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να ξεπλύνει με κάθε τρόπο την Πασοκική διακυβέρνηση δια της πλαγίας. Βάζοντας παιδιά της στην Κυβέρνηση.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here