ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ Καθηγητή του Stanford: ΔΙΑΣΥΡΕΙ και ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τον παλιό συμμαθητή του…..Κυριάκο Μητσοτάκη!

0
2922

Φωτιά και λάβρα τα όσα γράφει ο παλιός συμμαθητής…..«Η γραμματέας που προσέλαβα…..έχει περισσότερα προσόντα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη…..Απλώς δεν ξεκινάνε όλοι την καριέρα τους από διευθυντές τραπεζικών ομίλων…..Υπάρχουν Έλληνες με καλύτερο βιογραφικό από αυτό του αρχηγού της ΝΔ, αλλά είναι άνεργοι»…..

Αυτά κι άλλα πολλά αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του ο καθηγητής του Stanford Ιωάννης Ιωαννίδης που δημοσιεύθηκε στο Huffingtonpost με τίτλο «Ανοιχτή επιστολή στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας».

Είναι προφανές ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου – εσχάτως, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αμερικανικών πανεπιστημίων και μάλιστα όχι με τόσο κολακευτικό τρόπο…..

Αφού μετά το «στόλισμα» που επιφύλαξε το Harvard στη διαπραγματευτική ομάδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα…..Ακολουθεί το αριστοτεχνικό και άκρως ειρωνικό κείμενο του έλληνα καθηγητή στο Stanford και συμμαθητή του νέου αρχηγού της ΝΔ Ιωάννη Ιωαννίδη…… 

Με διαπιστώσεις για την οικογενειοκρατία και την ευνοιοκρατία που επικρατεί στην πολιτική ζωή της Ελλάδας…..Τονίζοντας ότι οι έλληνες πολιτικοί ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και δεν αφήνουν κανένα άλλο ταλέντο να ανθίσει στη χώρα…..

Για να καταλήξει λέγοντας ότι στις ΗΠΑ η ΝΔ θα είχε κηρύξει επισήμως χρεοκοπία και οι ηγέτες της θα οδηγούνταν στη Δικαιοσύνη και πιθανότατα στη φυλακή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ……

Υ.Γ. Εξαιρετικό άρθρο ευρύτερης σημασίας του καθηγητή του Πανεπιστημίου Stanford κ. Ιωαννίδη,
με αφορμή τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις…..το οποίο πρέπει να διαβαστεί.

Όσο κι αν τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι λυπηρά, με τέτοιους Έλληνες σαν τον κ. καθηγητή η Ελλάδα δεν θα χαθεί.

Υπάρχει ένας διόλου ευκαταφρόνητος πυρήνας αξιόλογων Ελλήνων και Ελληνίδων που με τη σειρά του μεταλαμπαδεύει αυτά που πρεσβεύει σε ένα μικρό αλλά άριστο φυτώριο που αναπτύσσεται.

Αυτός ο πυρήνας δεν αντιμετωπίζει θέματα αναγνώρισης της αξίας του, εφόσον αυτή ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Το ζήτημα είναι να εμπλακεί και αναδειχθεί μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι ως η μόνη ελπίδα σωτηρίας αυτού του τόπου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here