Επιτελική βία, Μιντιακή ουτοπία…του Αυγερινού Χατζηχρυσού.

0
356

Πολύς λόγος περί βίας, καταστολής, νομιμότητας, νομιμοφροσύνης, Εξάρχεια, ΜΑΤ στον κυκεώνα των μέσων από-ενημέρωσης, που αντί της αναζήτησης της αλήθειας να διαβάζουν τα δελτία τύπου της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση επικοινωνίας και όχι ουσίας επέστρεψε την χώρα στον τηλεοπτικό σημιτικο μεσαίωνα όπου η πολιτική ήταν ότι προβάλλεται στην τηλεόραση.

Τι κι αν η κοινωνία αιμορραγούσε για να μπούμε στο ΕΥΡΩ, έσφιγγε το ζωνάρι το 2010 για να σώσει τις Τράπεζες, πλήρωνε τα εξοπλιστικά του Ακη και τα σκάνδαλα της Siemens; Οι opinion makers ενοχοποιούσαν τον μεροκαματιάρη με την φράση «μαζί τα φάγαμε».

Όμως η πραγματική βία, η επιτελική βία, είναι αλλού.

Ανομία είναι όταν απροειδοποίητα διακόπηκαν οι χημειοθεραπείες του Νοσοκομείου Πατρών. Καρκινοπαθείς κατήγγειλαν ότι το πρόγραμμα χημειοθεραπειών σταμάτησε, χωρίς είναι σε θέση κανείς να τους απαντήσει πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία.

Ανομία είναι όταν στην Σαντορίνη υπάρχει μονάδα αιμοκάθαρσης, αλλά το τμήμα δεν λειτουργεί επειδή δεν  έχει γίνει καμία πρόσληψη, ενώ παραιτήθηκε ο διοικητής, πριν καν αναλάβει γιατί δεν πληρούσε τα προσόντα, αν και είχε επιλεγεί από τον Υπουργό για άλλα «πολιτικά προσόντα»

Ανομία είναι όταν από την μια η κυβέρνηση έστελνε χιλιάδες ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, για να είναι όλες οι κάμερες κοντά στα στούντιο των δελτίων ειδήσεων, με σκηνικά τις γειτονίες των Εξαρχείων για την ταινία «Τάξη κι Ασφάλεια» κι από την άλλη μια ηλικιωμένη δολοφονήθηκε φρικτά μέρα μεσημέρι με τους δράστες να την πατούν με αυτοκίνητο σπάζοντας όλα τα κόκαλα της, στην Νίκαια συμμορίες ανηλίκων να έχουν γίνει μάστιγα, ληστεύοντας μαθητές, στο Κολωνάκι το εμπόριο ναρκωτικών θερίζει και για την επαρχία απλά δεν μαθαίνουμε τίποτα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here