ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεκινά η μεταφορά του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας.

0
494

Έφτασε η ώρα για να γίνει η πολυπόθητη μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας αλλά και όλου του σχολείου και ότι αυτό περιλαμβάνει στις ανακαινισμένες αίθουσες του συγκροτήματος που στεγαζόταν το ΙΕΚ Κηφισιάς, στην οδό Πατρών και Κορίνθου.

Αρχικά το σχολείο θα αναστείλει τη λειτουργία του την Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Οκτωβρίου, ώστε να μεταφερθούν γραφεία θρανία και φάκελοι στο καινούργιο χώρο, και την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα παιδιά, ένα μήνα μετά την επίσημη έναρξη των σχολικών μαθημάτων τους, στο καινούργιο χώρο. 

Εν τω μεταξύ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και η αποκατάσταση του παλαιού κτιρίου καθώς και η κατασκευή της καινούργιας ανεξάρτητης πτέρυγας στο χώρο του 1ου Δημοτικού της Νέας Ερυθραίας, για το οποίο ήδη έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια και έχει βρεθεί και η χρηματοδότηση.

Οι μαθητές θα μεταφέρονται καθημερινά με τρία δρομολόγια από το χώρο του παλαιού σχολείου στο καινούργιο με λεωφορεία που θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια αλλά και από τον Δήμο Κηφισιάς, αφού θα χρειαστεί να γίνεται αυτό τρεις φορές την ημέρα.

Με απόφαση Δημάρχου ημερομηνίας 01/10/18 ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 λόγω της μεταστέγασής του σε χώρους του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς, επί των οδών Πατρών 11-13 και Κορίνθου, όπου στεγαζόταν το ΙΕΚ Κηφισιάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here