ΕΥΓΕ Νικήτα Κακλαμάνη. Δεν υπερασπίστηκες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά την δημοκρατία στην Ελλάδα.

0
312

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, αυτός ο ευπατρίδης της πολιτικής, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος και στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά.

Και εκεί του τέθηκε το ερώτημα των απόψεων του Στέφανου Μάνου και από κοντά του καθηγητή του συνταγματικού δικαίου και Σημιτανθρώπου Νίκου Αλιβιζάτου εάν πρέπει να…..παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να «διευκολύνει τις εξελίξεις»…..

Ποιές εξελίξεις; Μα πως θα πέσει κυβέρνηση για να σωθούν όλοι εγκληματίες! Οι οποίοι έχουν στο χέρι πολιτικούς!

Και εκεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, απευθυνόμενος στον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο, διερωτήθηκε: Μα πως ο κύριος Αλιβιζάτος, που ξιφουλκούσε εναντίον της διεξαγωγής εκλογών για μη εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, εισηγείται την αποδοχή στις προτάσεις του Στέφανου Μάνου να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Δηλαδή ο καθηγητής Αλιβιζάτος – και μην ξεχνάμε Σημιτάνθρωπος – εισηγείται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όχι μόνον να πάει αντίθετα από όσα υποστηρίζει ο κύριος Αλιβιζάτος αλλά και να διαπράξει πραξικόπημα εσχάτης προδοσίας!

Φυσικά ακόμα και ο Γιώργος Κουβαράς έσπευσε να συμφωνήσει με το Νικήτα Κακλαμάνη. Και ο μεν Κουβαράς συμφώνησε.

Η σιωπή όμως της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και των εκλεκτών του Στέφανου Μάνου, η οποία δεν έχει αντιδράσει ακόμα απέναντι σε αυτή την άθλια πρόταση, ισοδυναμεί με συνέχιση του πολέμου που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι περί αυτόν έχουν κηρύξει απέναντι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με μόνο στόχο την πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πέραν του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός ισοδυναμεί με το «ο Καραγκιόζης φούρναρης», οι έλληνες γνωρίζουν καλά ότι εάν εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνουν «party» όλοι οι υπόδικοι νταβατζήδες.

Και ο ελληνικός Λαός έχει και μνήμη και κρίση. Και φυσικά έχει την πικρή εμπειρία της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά που έστειλαν τον τόπο στα βράχια.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here