ΕΥΓΕ στον Νίκο Δένδια που έτριξε τα δόντια στον Τούρκο Πρέσβη, παρότι εξόργισε τον Μητσοτάκη.

0
437

Η παραβίαση των συνόρων απο συμμορίες δουλεμπόρωνκαι Τούρκων ένστολων δεν έγκειται στην συμφωνία για το προσφυγικό κυριε Μητσοτάκη. Είναι άθλια πρόκληση κατά της Ελλάδας.

Οργισμένος ο Μητσοτάκης διαρρέει ότι δήθεν ο κύριος Νίκος Δένδιας, υπουργός εξωτερικών, έκανε γκάφα που κάλεσε τον τούρκο πρέσβη για να διαμαρτυρηθεί για το άνοιγμα της στρόφιγγας από τον Ερντογάν.

Μιλώντας φυσικά για το προσφυγικό. Ο κύριος Μητσοτάκης ο οποίος εξακολουθεί να αγνοεί τον κορυφαίο υπουργό, προτιμά να πηγαίνει στα πολύ σημαντικά διεθνή του ταξίδια μαζί με μία κουστωδία ετερόκλητων προσώπων, για κάποια εκ των οποίων πρόκειται στο αμέσως προσεχές διάστημα να βγουν στοιχεία που θα προκαλέσουν σεισμό, αντί να έχει στο πλευρό του τον ΥΠΕΞ της χώρας…

Και όντως ο κύριος Δένδιας είχε απόλυτο δίκιο στην ενέργεια του. Μπορεί η συμφωνία με το προσφυγικό να είναι μεταξύ της ευρωπαΐκής ένωσης και της Τουρκίας και όχι διμερές θέμα, η παραβίαση όμως των συνόρων με τις πλάτες του τουρκικού στρατού και του τουρκικού λιμενικού, είναι ξεκάθαρα διμερές θέμα και πρόκληση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας. Οπότε ορθώς ο υπουργός εξωτερικών κάλεσε τον τούρκο πρέσβη και διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Οι γελοιότητες με τις διαρροές από την κουστωδία για να μειώσουν τον ΥΠΕΞ, όπως και η συστηματική υποβάθμιση της αρμόδιας συμβούλου από νταραβεριτζηδες με σκοτεινό παρελθόν και διαμερίσματα στο εξωτερικό που δεν δικαιολογούνται, θα γυρίσουν μπούμερανγκ στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Υ.Γ. Έκτακτο ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου για το προσφυγικό: Κρίσιμη κατάσταση που απαιτεί άμεσες λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here