Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμμονικά νεοφιλελεύθεροι-Κοροϊδεύουν τους νέους.

0
345

Απατεωνιές Μητσοτάκη-Μην παραξενευτεί αν οι νέοι του απαντήσουν αθυρόστομα.

Με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη (και όχι μόνο) ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με ανάρτησή του στο facebook επιτίθεται στον πρωθυπουργό για τις «απατεωνιές» του στη ΔΕΘ και τον προειδοποιεί πως οι νέοι ίσως του απαντήσουν «κάπως…αθυρόστομα».

Έχω πει, και το πιστεύω, ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς. Αλλά:

-Όταν κάποιος ανακοινώνει 3.4 δις μέτρα και τα μισά περιλαμβάνονται στο ήδη ψηφισμένο μεσοπρόθεσμο, το λες και απατεωνιά.

-Όταν κάποιος λέει ότι μοιράζει δίκαια τον πλούτο, και κάνει τεράστια δώρα σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία 800.000 και δεν δίνει τίποτα σε όσους έχουν μέχρι 150.000, το λες και απατεωνιά.

-Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά.

-Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα.

Περισσότερα από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο Συντονιστή οικονομικής πολιτικής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργός Οικονομικών και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here