ΕΥΠ-Κακοποιοί κατέστρεψαν το υλικό του εγκλήματος!

0
206

Χάθηκαν τα αρχεία των υποκλοπών!…«Λόγω τεχνικών προβλημάτων»!…

Η ΑΔΑΕ ένα μήνα μετά αφότου αποκαλύφθηκε το κακούργημα των υποκλοπών εδέησε να ερευνήσει…την υπόθεση, μόνο που τα ηλεκτρονικά αρχεία με τα δεδομένα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη, έχουν καταστραφεί!

Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση του κλιμακίου της Αρχής Διασφάλισης των Επικοινωνιών (AΔΑΕ) που επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών στην Κατεχάκη.

Με άλλα λόγια οι κακοποιοί κατέστρεψαν τα ίχνη του εγκλήματος και λέμε κακοποιοί διότι η υπόθεση των υποκλοπών αφορά κακούργημα.

ΕΥΠ: Οι κακοποιοί κατέστρεψαν το υλικό του εγκλήματος! – Χάθηκαν τα αρχεία των υποκλοπών! – Pronews.gr

Η καταστροφή των δεδομένων της παρακολούθησης Ανδρουλάκη αλλά και εκείνης του Θανάση Κουκάκη την περίοδο 2020-2021 υπήρξε με επίκληση της αλλαγής προ μερικών μηνών του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ και απόκτησης νέου «Μεγάλου Αδελφού» από Ιταλική Εταιρεία.

Σύμφωνα λοιπόν με τους αξιωματούχους της ΕΥΠ τα δεδομένα που υπήρχαν στο παλιό σύστημα με τις δύο προαναφερόμενες παρακολουθήσεις δεν αποθηκεύτηκαν στο νέο σύστημα για «τεχνικούς λόγους»!

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλεψη διατήρησης τους για δύο χρόνια, θέλουν επομένως να πιστέψουμε ότι όλως τυχαίως τα αποδεικτικά στοιχεία του κακουργήματος καταστράφηκαν λόγω τεχνικού λάθους.

Γιατί αν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορεί να βρεθεί και ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός. Μόνο που κάποια εγκλήματα παραμένουν για πάντα στη μνήμη της ιστορίας και των πολιτών.

Εκεί δεν μπορούν να διαγραφούν με κανένα «τεχνικό λάθος» τουλάχιστον ακόμα!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here