Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Ντίνο Μιχαηλίδη!

0
297

Την Δευτέρα 08/07/2013, η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Ντίνου Μιχαηλίδη και του υιού του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του newsit.com.cy στη Λεμεσό, ήδη οι δύο συλληφθέντες έχουν φθάσει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και μάλιστα μπήκαν μέσα απο την πίσω πόρτα, για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους δημοσιογράφους.

Πριν από τον Ντίνο Μιχαηλίδη και τον γιο του Μιχάλη, είχαν φτάσει στο δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισης του κυρίου Μιχαηλίδη, αλλά και η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Οι ελληνικές αρχές, είχαν προχωρήσει σε έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης για τον πρώην υπουργό, Ν. Μιχαηλίδη και το γιο του Μιχάλη, μετά από αίτημα των ανακριτών της υπόθεσης των παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου για την προμήθεια των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR-M1.

Ο πρώην υπουργός και ο γιος του κατηγορούνται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αφορά σε παράνομες αμοιβές περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρονται να διακίνησαν, με τελικό αποδέκτη τον Άκη Τσοχατζόπουλο, για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας από το ΥΠΕΘΑ των ανωτέρω ρωσικών συστημάτων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here