Εύγε κ. Κικίλια: Ελεγκτική επιτροπή για τις χρηματικές δωρεές με πρόεδρο τον έντιμο και ευπατρίδη Σωτήρη Ρίζο.

0
577

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με ανακοίνωση του «ευχαριστεί όλους τους δωρητές που καθημερινά και γενναιόδωρα προσφέρουν για την αγορά εξοπλισμού, την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, αλλά και μέσω χρηματικών δωρεών για την αγορά των αναγκαίων ειδών».

Για την επίσπευση των διαδικασιών, συστήνεται τριμελής Επιτροπή ελέγχου και λογοδοσίας αξιοποίησης χρηματικών δωρεών, με επικεφαλής τον τέως πρόεδρο του ΣτΕ Σωτήρη Ρίζο. Η επιλογή είναι άξια συγχαρητηρίων.

Διότι ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξε έναν πραγματικά έντιμο και πατριώτη, πραγματικό λειτουργό της δικαιοσύνης, σε αυτή την νευραλγική θέση. Αποδεικνύοντας έτσι δύο πράγματα:

Το ένα, ότι ο υπουργός δεν θα ανεχτεί την οποιαδήποτε οσμή σκανδάλου και ρεμούλας την διακίνηση του χρήματος.

Και το δεύτερο, διότι ο Σωτήρης Ρίζος, ως στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου και διευθυντής της νομικής υπηρεσίας της Προεδρίας της δημοκρατίας επί Προκόπη Παυλόπουλου, είναι η επιλογή που διασφαλίζει και το εθνικό και το κοινωνικό συμφέρον.

Όπως άλλωστε όλες οι επιλογές του Προκόπη Παυλόπουλου, σε αντίθεση με κάτι άλλους που τοποθετούν σε θέσεις ευθύνης σώγαμπρους, συντρόφους, και κάθε λογής ταμίας.

Εύγε λοιπόν στον Βασίλη Κικίλια! Καλή επιτυχία στον ευπατρίδη Σωτήρη Ρίζο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here