Εύγε στην RealNews του Νίκου Χατζηνικολάου!!

0
211

Για τρίτη συνεχή Κυριακή, στο πρωτοσέλιδο της RealNews δεσπόζει το μέγα σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ. Την ίδια στιγμή, σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜ«Ε» δεν έχει ακουστεί άχνα για τις τρανταχτές αποκαλύψεις που ήδη δημιουργούν μέγα θέμα και μέσα στους κύκλους της δικαιοσύνης.

Το Olympia.gr είχε αποκαλύψει τα στοιχεία που τεκμηρίωναν την απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου εδώ και έναν χρόνο, ενώ μόνο ανεξάρτητα ιστολόγια και το Newsbomb.gr είχαν τολμήσει να αναφερθούν στο θέμα.

Μαζί με τις ενέργειες του ηρωικού εισαγγελέα Πεπόνη, του Γιάννη Αδαμόπουλου τ. προέδρου του ΔΣΑ και φυσικά της πανάξιας Ελληνίδας, Ζωής Γεωργαντά, του Νίκου Λογοθέτη και των άλλων στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ που απέδειξαν ότι η πατρίδα έχει εφεδρείες.

Σε όλο αυτό το διάστημα, το καθεστώς μέλη του οποίου προφανώς απόλαυσαν προσωπικά οφέλη από την μεγάλη ληστεία της χώρας, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να εμποδίσουν την διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Μίας υπόθεσης μέγιστης εθνικής σημασίας, όχι μόνον για να οδηγηθούν στο σύγχρονο Γουδή οι υπεύθυνοι, αλλά κυρίως για να απεμπλακεί η χώρα με νομικά επιχειρήματα από αυτό το σπιράλ θανάτου.

Ο Πεπόνης κατακρεουργήθηκε, ο Αδαμόπουλος εξαϋλώθηκε, η Γεωργαντά απειλήθηκε ή χαρακτηρίστηκε «γραφική» από τους αμόρφωτους προπαγανδιστές του δεκάρικου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (Newsbomb.gr) δέχεται ανελέητο πόλεμο επειδή δεν τραγούδησε στον ρυθμό. Όσο για εμάς, ας το αφήσουμε καλύτερα. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή για τις εξορίες σε καιρό «δημοκρατίας».

Πάνω λοιπόν που οι ολέθριες μεθοδεύσεις «λειτουργών» της δικαιοσύνης αποπειράθηκαν να θέσουν στο αρχείο την μόνη λύση για την αποτροπή της εθνοκτονίας, ο Νίκος Χατζηνικολάου σήκωσε το θέμα όσο πιο έντονα μπορούσε.

Με τρία συναπτά πρωτοσέλιδα αλλά και με το σημερινό του editorial που δημοσιεύεται στην Κυριακάτικη Real News, όπου απαιτεί: Να κάτσουν οι προδότες στο σκαμνί.

Πλέον όλοι γνωρίζουν ότι η απόπειρα συγκάλυψης του μέγιστου των σκανδάλων της μεταπολίτευσης είναι δόλια και εθνικά επιζήμια. Πλέον το πολιτικό σκηνικό αλλάζει από το «μνημόνιο – αντιμνημόνιο», στο δίπολο Τιμωρία των ενόχων ή συγκάλυψη.

Γεγονός που μπορεί να δώσει μία ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές. Όταν έλθει η τιμωρία, δεν θα υπάρχει πλέον το δίλημμα «μνημόνιο – αντιμνημόνιο».

Οι μνημονιακοί δεν θα έχουν πλέον πολιτικά δικαιώματα εκεί που θα βρίσκονται.

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου θα ανήκει πλέον σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα και το δίκαιο.

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνί την συμμορία του μνημονίου μέρος της οποίας δημοσιεύεται στην RealNews πατώντας ΕΔΩ……!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here