Ζητούμε Συγνώμη από τον αδελφό λαό του Ιρακινού Κουρδιστάν και του Ιράκ, για την αθλιότητα Μητσοτάκη!

0
218

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η αφωνία της Ελλάδας κατά του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε η Τουρκία σε Ιρακινό έδαφος, δολοφονώντας με χτύπημα πυροβολικού ολόκληρες οικογένειες οι οποίες παραθέριζαν σε δημοφιλές θέρετρο της περιοχής.

Ζητούμε συγνώμη για την αθλιότητα Μητσοτάκη από τον αδελφό λαό του ιρακινού Κουρδιστάν και του Ιράκ

Ανακοίνωση έχει βγάλει ακόμα και το Γερμανικό Προξενείο της περιοχής, ενώ το Υπουργικό Συμβούλιο του Ιράκ προειδοποιεί την Τουρκία να αποσύρει άμεσα όλες τις δυνάμεις της από το έδαφος της χώρας, στέλνοντας διαβήματα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Καταδίκη για την Τουρκική επίθεση έχουν εκδώσει η Αίγυπτος, το Ιράν κλπ.

Η Ελλάδα δυστυχώς ακόμα σιωπά!….

Φαίνεται ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει καταλάβει ακόμα το έγκλημα που διέπραξε κατά της πατρίδας του αλλά και της ανθρωπότητας, συγκαλύπτοντας την εγκληματική δράση της Τουρκίας, με την κατάπτυστη δήλωση του στην σύνοδο του NATO στη Μαδρίτη!…

Υ.Γ. «Θάνατος στους Τούρκους!» Χιλιάδες Ιρακινοί έξω από την Τουρκική πρεσβεία στην Βαγδάτη-κατέβασαν την σημαία.

Ξέσπασμα οργής μετά την σφαγή αμάχων στο βόρειο Ιράκ από τον Τουρκικό Στρατό-Βομβάρδισαν οικογένειες με παιδιά που έκαναν πικνίκ σε τουριστικό θέρετρο!

Εξέγερση του Ιρακινού λαού κατά της Τουρκίας με γιγάντια διαδήλωση έξω από την Τουρκική πρεσβεία στην Βαγδάτη.

Θάνατος στους Τούρκους!» Χιλιάδες Ιρακινοί έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Βαγδάτη – κατέβασαν την σημαία

Αφορμή ήταν η σφαγή αμάχων σε τουριστικό θέρετρο στο βόρειο Ιράκ, την οποία σας την αποκαλύψαμε πρώτοι, ενώ δεν υπήρχε καμία αναφορά στα μεγάλα ΜΜΕ: Όλεθρος στο Ιράκ-Οι Τούρκοι βομβάρδισαν για πλάκα αμάχους.

Οι εξοργισμένοι διαδηλωτές έκαψαν Τουρκικές σημαίες, φαίνεται ότι εισέβαλαν μέσα στην πρεσβεία και κατέβασαν την τουρκική σημαία, ενώ τραγουδούσαν συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση από την Ελληνική Κυβέρνηση, καμιά δήλωση συμπαράστασης στο Ιράκ, το οποίο αντιμετωπίζει πλέον την βάρβαρη στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας και την εκτεταμένη σφαγή αμάχων που συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Υ.Γ.1. Όλεθρος στο Ιράκ-Οι Τούρκοι βομβάρδισαν για πλάκα αμάχους!

Θάνατος στους Τούρκους!» Χιλιάδες Ιρακινοί έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Βαγδάτη – κατέβασαν την σημαία

Τα Τουρκικά πυρά πυροβολικού προκάλεσαν όλεθρο πριν από λίγο στην περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ. Δεκάδες άμαχοι έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα που κάνουν λόγο για απολύτως απρόκλητη και φυσικά παράνομη θηριωδία.

Το σημείο που χτυπήθηκε ήταν γεμάτο οικογένειας, αφού είναι ένα δημοφιλές μέρος για πικνίκ που χρησιμοποιείται από τουρίστες από όλα τα μέρη της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την συγκέντρωση:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here