Ηλεκτρονική διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας πολιτών.

0
188

Στόχος της εφαρμογής είναι ο περιορισμός των χρονοβόρων διαδικασιών και η βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Στο νέο Portal του Δήμου Κηφισιάς www.kifissia.gr λειτουργεί η ηλεκτρονική διαχείριση Αιτημάτων Καθημερινότητας Πολιτών.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων των πολιτών.

Οι κάτοικοι αλλά και όσοι είναι απλώς επισκέπτες ή εργαζόμενοι στην περιοχή, μπορούν μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, να ενημερώσουν τον Δήμο Κηφισιάς για κάποιο πρόβλημα, όπως καμένη λάμπα, λακκούβα, σκουπίδια κ.α. 

Με φυσική παρουσία, τηλέφωνο αλλά και ακολουθώντας απλά ηλεκτρονικά βήματα με ένα μικρό κείμενο περιγραφής, αποστέλλουν το αίτημα τους.

Από την πλευρά του ο Δήμος και για την ακρίβεια οι αρμόδιοι υπάλληλοι στην Καθαριότητα, στο Πράσινο, στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, υποδέχονται το αίτημα και αναλαμβάνουν την επίλυση του. 

Ο πολίτης ενημερώνεται για την πορεία του προβλήματος που ανέφερε. Στόχος της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ο περιορισμός των χρονοβόρων διαδικασιών και η βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να αποστείλουν το αίτημα μας με την νέα εφαρμογή στο portal του Δήμου Κηφισιάς, ενώ θα λάβουν και κωδικούς χρήστη στο: www.kifissia.gr/kif/gdimoti/

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here