ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Στρατιώτης του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων!

0
250

Ο Ουκρανός Πρόεδρος στην ομιλία του στη Βουλή δεν ψέλλισε καν τη λέξη Τουρκία…

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο…Η ομιλία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στη Βουλή εκτός από πανηγυράκι ήταν και μια Ημέρα Εθνικής Ντροπής για το Eλληνικό Κοινοβούλιο.

Το οποίο χειροκρότησε και αποδέχθηκε το «κολπάκι» του Ουκρανού Προέδρου να παρουσιάσει βίντεο με έναν δήθεν «Έλληνα» υπερασπιστή της Μαριούπολης, ο οποίος δήλωσε μέλος του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ γιατί «αυτό είναι το καθήκον του σαν άντρας»!

Εκτός από τους…εγχώριους φασίστες δηλαδή, βάζουμε τώρα στη Βουλή των Ελλήνων και τους διεθνείς! ΕΥΓΕ!

Από τη μια ο Ζελένσκι χρησιμοποιούσε το ιερό σύνθημα της Ελληνικής Επανάστασης, «Ελευθερία ή Θάνατος» και μιλούσε για Ορθοδοξία, Φιλική Εταιρεία, κοινή Πολιτιστική Κληρονομιά και Θερμοπύλες και από την άλλη «ανάγκασε» την Eλληνική Βουλή όχι μόνο να ακούσει, αλλά και να…αποθεώσει την ομιλία του μέλους του Φασιστικού Τάγματος!

Ο Ουκρανός δεν τόλμησε να μιλήσει για τα σοβαρά και ανοιχτά θέματα Eθνικής Aσφάλειας του Eλληνισμού και να ξεστομίσει τη λέξη Τουρκία (και ούτε λέξη για την Κύπρο που τον…περιμένει σε λίγο), παρά μόνο κατέφυγε σε «ανώδυνες» και εύπεπτες επικλήσεις στην Αρχαία Ιστορία της χώρας μας, με αναφορά στην ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας και τους κοινούς δεσμούς των δύο χωρών.

Πάντως να πούμε ότι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 στην αίθουσα, συμβολικά, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Ουκρανικό λαό αποχώρησε μόλις έγινε αντιληπτό ότι τον λόγο πήρε μέλος του Nαζιστικού Tάγματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής ήταν ενήμερος για την προβολή του εν λόγω βίντεο, με πηγές από το περιβάλλον του να αρνούνται ότι γνώριζε για τη σύνδεση του Έλληνα ομογενή με το Ναζιστικό Τάγμα.

Η ομιλία του διήρκησε λίγο λιγότερο από 20 λεπτά και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι, ενώ τον προσφώνησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

ΔΕΙΤΕ το Αφήγημα του Ζελένσκι, το οποίο δυστυχώς προκάλεσε Αλγεινή Εντύπωση, όταν παρουσίασε βίντεο με  τις  δηλώσεις των δύο Ουκρανών μαχητών, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα να δηλώνει Ελληνικής καταγωγής και στρατιώτης του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ.

ΟΡΓΗ στο Twitter…Διώξαμε τους φασίστες για να τους ξαναφέρει ο Μητσοτάκης στην Βουλή.

Αδιανόητο αυτό που συνέβη, πριν, λίγο στη Βουλή. Στο πλαίσιο της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι προβλήθηκε βίντεο με τις ομιλίες δύο ουκρανών στρατιωτών, ένας εκ των οποίων είναι μέλος του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ!

-Πόσο ακόμα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνδιαλέγεται με τους φασίστες, εντός και εκτός των τειχών;

-Ως πότε θα ανέχεται ο δημοκρατικός πυρήνας της χώρας τέτοια ακροδεξιά εκτροπή;

Οι πολίτες απαιτούν να ξεβρομίσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο από τους φανερούς και κρυφούς φασίστες…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here