ΗΧΗΡΟ μήνυμα «αλλαγής» έστειλε η Κηφισιά!

0
310

Με ένταση, παλμό και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και ζητωκραυγών υποδέχθηκαν οι Δημότες τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο!

Μεγάλη συγκέντρωση νίκης και ανατροπής πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο στη Κηφισιά.

Με τη μαζική τους συμμετοχή οι πολίτες, σε όλες τις εκδηλώσεις του συνδυασμού, διαμορφώνουν κλίμα ανανέωσης που μετατρέπεται πλέον και σε νικηφόρο ρεύμα για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.00μμ, με τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις ευχές για δύναμη και χρήσιμες για τον Δήμο αποφάσεις.

Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της «Δύναμης Ελπίδας», όπου μετέχουν πρόσωπα καταξιωμένα επιστήμονες, επαγγελματίες, αγωνιστές της ζωής, άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, νέοι και νέες αποτελώντας την πιο δυνατή ομάδα για τον Δήμο μας. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, ο οποίος μίλησε καθαρά για κλίμα φόβου που καλλιεργείται σε εργαζομένους, εμπόρους και επιχειρηματίες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον Δήμο ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «αυτός ο Μεσαίωνας με την Νέα Διοίκηση δεν θα υπάρχει». 

Αναφέρθηκε επίσης στην σημερινή διοίκηση τονίζοντας πως «Δώδεκα χρόνια είναι πάρα πολλά για μια διοίκηση. Είχε το χρόνο να έχει κάνει πολλά πράγματα κάτι που δεν το νοιώθουν οι πολίτες, και όχι να ζητά άλλα πέντε προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της». 

Και συνέχισε: «το μήνυμα για Νέα Διοίκηση έρχεται από την καρδιά της πόλης την ιστορική Κασσαβέτη απέναντι από μαγαζιά που είναι φορτωμένα ιστορία και σήμερα μαραίνονται. Δεν θα την αφήσουμε έτσι την Κηφισιά….θα την προλάβουμε».

Ο κ. Θωμάκος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική επισημαίνοντας πως η Νέα Διοίκηση θα σταθεί πλάι στον πολίτη που είναι θύμα των μνημονίων και του Καλλικράτη ξεκαθαρίζοντας πως «δεν έχει σημασία στο Δήμο αν κάποιος είναι δεξιός ή αριστερός, σημασία έχει το τι μπορείς να κάνεις για τον άνθρωπο». 

Ασκώντας κριτική στην Δημοτική Αρχή μίλησε για μόλις 25% απορροφητικότητα των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για το 2013, όταν ο γειτονικός μας Δήμος Αμαρουσίου έχει αγγίξει το 70% αλλά και για ελάχιστη μείωση των δημοτικών τελών. 

Να σημειώσουμε πως την ώρα των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου μας στην Κηφισιά έδινε την δική της μάχη, η ομάδα της καρδιάς μας η ΑΕΝΚ. 

Και ο κ. Θωμάκος που δεν χάνει αγώνα της όχι μόνο της ευχήθηκε αλλά δεσμεύτηκε πως η Νέα Διοίκηση θα της δώσει και το δικό της σπίτι στο αθλητικό κέντρο της Κάτω Κηφισιάς.

Για  να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, της μεγάλης συγκέντρωσης νίκης και ανατροπής που πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο στη Κηφισιά, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:87 limit=7}

{jcomments on}

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here