Η Αθηνά Λινού κάνει «σμπαράλια» την Κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Αποτυχημένη πολιτική-Τιμωρητικά μέτρα»!

0
363

Μάσκες και αποστάσεις παντού προτείνει η Αθηνά Λινού, η οποία τονίζει πως τα τιμωρητικά μέτρα κάνουν κακό. «Εφαρμόζουμε την αποτυχημένη πολιτική της Βρετανίας όπου 30% των νοσηλευόμενων είναι παιδιά» λέει η καθηγήτρια μετά το νέο κυβερνητικό αλαλούμ με τα μέτρα.

Αλλαγή πολιτικής – και μάλιστα άμεσα – για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό χρειάζεται σύμφωνα με όσα είπε η Αθηνά Λινού, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1.

Ενόψει της σύσκεψης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων την Τετάρτη υπό το φως της αύξησης κρουσμάτων, διασωληνώσεων και θανάτων, η καθηγήτρια επιδημιολογίας εμμέσως αμφισβήτησε την νέα «ιδέα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη για SMS στους ανεμβολίαστους, με την οποία ο Ηλίας Μόσιαλος διαφώνησε έντονα και δημοσίως, τονίζοντας πως η πρακτική αυτή θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα…

«Δεν ξέρω σε τι δεδομένα στηρίζεται η Πολιτεία, αν έχει εφαρμοστεί αυτό το μέτρο κάπου στον κόσμο ή πιλοτικά στη χώρα μας», όπως είπε, όπως και «δεν ξέρω πού στηρίζει ο κ. Μόσιαλος την άποψή του ότι δεν θα έχουμε απόδοση, αν έχει κάποια δεδομένα», αλλά όπως υπογράμμισε, «στην προληπτική ιατρική συνήθως λέμε ότι εφαρμόζουμε “καλές πρακτικές”…αν έχει εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα κάπου και πέτυχε, το επαναλαμβάνουμε…αν δεν έχει, το δοκιμάζουμε σε μικρή κλίμακα, βλέπουμε τα αποτελέσματα και μετά συνεχίζουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here