«Η αναγέννηση της Ελλάδας»….αφιέρωμα και εξώφυλλο στο γερμανικό περιοδικό FOCUS.

0
239

Μεγάλο αφιέρωμα, με τίτλο «Η αναγέννηση της Ελλάδας», δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού FOCUS.

«Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών.

Με πολλά υποσχόμενα αριθμητικά στοιχεία και συγκεκριμένες προόδους, η φετινή χρονιά σηματοδοτεί μια στροφή. Θα δούμε την αναγέννηση μιας πιο ζωντανής και πιο στρατηγικά δρώσας εθνικής οικονομίας;»….τονίζει στο αφιέρωμά του το γερμανικό περιοδικό. 

Στην πρώτη σελίδα του αφιερώματος δημοσιεύεται δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα («Η Ελλάδα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο. Για την Ελλάδα αρχίζει η εποχή του “Grinvest”»), ενώ στις λοιπές σελίδες φιλοξενούνται δηλώσεις Υπουργών και διευθυνόντων συμβούλων σε επιχειρήσεις του ελληνικού Δημοσίου.

Όπως τονίζει το γερμανικό περιοδικό, «Η εκλογή της τωρινής ελληνικής κυβέρνησης στις αρχές του 2015 εξελήφθη ως αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας, με μια νέα θεώρηση των κοινωνικών επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και του ευρύτερου πολιτικό-οικονομικού περιβάλλοντος, στο οποίο αναπτύχθηκε.

Το πώς θα μπορούσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και να αντιμετωπίσει την πρόκληση της αναζωογόνησης της οικονομίας της χώρας έπρεπε πρώτα να καταδειχθεί.

Τώρα, καθώς τελειώνει το 2017, το κλίμα έχει αλλάξει. Η τρίτη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής φαίνεται να καταλήγει τόσο θετικά, ώστε να πλησιάζει το τέλος του προγράμματος;»…..αναφέρει, μεταξύ άλλων το «FOCUS».

Υ.Γ. Η μετάλλαξη του περιοδικού FOCUS: Το εξώφυλλο του περιοδικού τον Φεβρουάριο του 2010 με την Αφροδίτη της Μήλου που έκανε άσεμνη χειρονομία versus το σημερινό αφιέρωμα!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here