Η Ανατριχιαστική «Προφητεία» του καθηγητή Ιωαννίδη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το 2017!

0
765

Απόλυτα δικαιωμένος πρέπει να νιώθει πλέον ο καθηγητης Παθολογίας Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Ιωάννης Ιωαννίδης, με την άτακτη Κυβερνητική υποχώρηση και τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Το σύμπλεγμα της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού ο οποίος δαιμονοποίησε όχι μόνο εκατομμύρια Έλληνες πολίτες αλλά και μεγάλη μερίδα της Επιστημονικής κοινότητας, όπως ο καθηγητής Ιωαννίδης, αποκαλώντας τους «ψεκασμένους», τους έχει πλέον εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Ο υψηλού κύρους Επιστήμονας, που συγκαταλέγεται στους δέκα πιο επιδραστικούς του πλανήτη, ανέδειξε ουκ ολίγες φορές μέσω συνεντεύξεών του στην εφημερίδα «δημοκρατία» (αλλά και σε όσα μέσα ενημέρωσης δεν του έβαλαν «εμπάργκο», επειδή οι απόψεις του δεν ήταν σύμφωνες με την κυρίαρχη επιστημονική αντίληψη στην Ελλάδα) πόσο καταστροφικό θα μπορούσε να αποβεί για την πορεία της πανδημίας στη χώρα το lockdown, δηλαδή το μοναδικό μέτρο που λαμβάνεται έναν χρόνο τώρα με τη μέθοδο του «ακορντεόν».

Και όμως, αυτή δεν είναι η μοναδική δικαίωση του καθηγητή Ιωαννίδη. Υπάρχει ακόμα μία επιβεβαίωση, ίσως μεγαλύτερη, σίγουρα όμως ανατριχιαστική. Είναι η επιστολή του καθηγητή Ιωαννίδη, την οποία δημοσίευσε το 2017 με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πραγματικά εάν δεν βλέπαμε την ημερομηνία δημοσίευσης στην ιστοσελίδα Huffingtonpost, δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε πως αυτή η επιστολή δεν γράφτηκε χθες, αλλά γράφτηκε τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν.

Διαβάστε λοιπόν τι αποκαλύπτει ο καθηγητής Ιωαννίδης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν ακόμα ο τελευταίος γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Διαβάστε και θα καταλάβετε…

Η Ανοιχτή επιστολή στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας!…του Ιωάννη Ιωαννίδη

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here