Η Ανοχή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στις Τουρκικές προκλήσεις με Drones, θέτει σε κίνδυνο τόσο την Εθνική μας Kυριαρχία, όσο και τις ζωές Ελλήνων.

0
198

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, όταν μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV προχώρησε σε υπερπτήση πάνω από την Κίναρο. Η Κίναρος βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου, πολύ μακριά από τα τουρκικά παράλια.

Για άλλη μία φορά, το Τουρκικό μη επανδρωμένο έκανε υπέρ-πτήση πάνω από κατοικημένο Eλληνικό νησί, Ελληνικό μαχητικό υποχρεώθηκε να απογειωθεί με τεράστιο κόστος και με κίνδυνο ζωής του χειριστή, μόνο και μόνο για να διώξει το Bayraktar!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα ότι Τουρκικό Mη Eπανδρωμένο Aεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον Εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε, σήμερα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 09:07, πάνω από την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.

Το Τουρκικό Mη Eπανδρωμένο Aεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά «πάγια τακτική».

Με απλά λόγια, οι Τούρκοι για άλλη μια φορά κατάφεραν να παραβιάσουν τα Κυριαρχικά δικαιώματα και την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, με ελάχιστο κόστος, ενώ η Ελληνική πλευρά απάντησε με την πάγια τακτική, δηλαδή να ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ και να θέσει σε κίνδυνο την ζωή ενός Έλληνα πιλότου, μόνο και μόνο για να διώξει το «τηλεκατευθυνόμενο»!

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η μοναδική οδός είναι η κατάρριψη του μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here