Η απάτη κι ο δόλος του PSI…..η δικαίωση του Μικρό-ομολογιούχου!

0
286

Η πρώτη δικαίωση για μικρό-ομολογιούχο του Δημοσίου που έπεσε θύμα του PSI ήρθε από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Το δικαστήριο άναψε το πράσινο φως για αποζημίωση ύψους 13.875 ευρώ, την οποία καλείται να καταβάλει τράπεζα σε μικρό-ομολογιούχο που είχε επενδύσει σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου τα οποία «κουρεύτηκαν», όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η αγωγή της ανύπαντρης μητέρας δύο παιδιών, η οποία εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος, εκδικάστηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2015. 

Στην προσφυγή της ανέφερε ότι «έχασε» 25.000 ευρώ που είχε επενδύσει σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία διεκδικεί από την Τράπεζα Πειραιώς, ως διάδοχο της Αγροτικής Τράπεζας.

Το PSI είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει κατά του λαού κι όχι μόνον κατά των μικρό-ομολογιούχων, αλλά και κατά των Ταμείων, των Νοσοκομείων, των Πανεπιστήμιων και άλλων οργανισμών που ήταν η ραχοκοκαλιά της περιουσίας του Ελληνικού λαού και όλα δόθηκαν βορά στις αιμοδιψείς Αγορές!!

Σημαντικότατη μεγάλη δικαίωση για τον μεγάλο νομικό και συνταγματολόγο και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο που από την πρώτη μέρα αποκάλυψε το έγκλημα του PSI:

Βόμβες Παυλόπουλου: Μεθοδευμένη η μετά-κύλιση των ομολόγων, οπωσδήποτε «ΝΑΙ» στην εξεταστική.

Προκόπης Παυλόπουλος για την ληστεία των μικρό-ομολογιούχων….

Ακούστε την συνέντευξη του δικηγόρου Γιάννη Κυριακόπουλου στην Κατερίνα Ακριβοπούλου για την δικαίωση στην υπόθεση του μικρό-ομολογιούχου…..και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}PXDQBMWe7Fg{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here