Η απίστευτη προβοκάτσια του Τσαβούσογλου εναντίον του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη!

0
204

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχώρησε σε μία απίστευτη προβοκάτσια εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Πρόκειται για μία ακραία και απαράδεκτη πράξη που δείχνει και τον κακό χαρακτήρα του Τούρκου υπουργού, ο οποίος είναι έντονα πιεσμένος και λόγω των πληροφοριών ότι ο Ταγίπ Ερντογάν τον έχει έτοιμο για……θυσία.

Απαράδεκτη πράξη εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Τον δείχνει να υποκλίνεται. Δεξιά ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. 

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (@MevlutCavusoglu), μία φωτογραφία του Κύπριου ηγέτη, η οποία ελήφθη στο δείπνο που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και δείχνει τον κ. Αναστασιάδη υποτίθεται να υποκλίνεται ενώπιον του Τούρκου υπουργού. 

Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών. Βεβαίως, ο κ. Αναστασιάδης ΔΕΝ υποκλίνεται και είναι ένα τρυκ του επίσημου φωτογράφου του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών. 

Οι Τούρκοι σκοπεύουν στη μείωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στα μάτια των Κυπρίων πολιτών. 

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here