Η δίκη μεταξύ του Χ. Μαυρομμάτη και Δημάρχου Ν. Χιωτάκη ορίστηκε στις 10/10/2014!

0
204

Με τις κατηγορίες «παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία», «παράβασης καθήκοντος» και «ηθικής αυτουργίας στις ανωτέρω πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», παρουσιάστηκαν στις 13/03/2014 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, 25 Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης και ο διευθυντής της Πολεοδομίας του Δήμου Κηφισιάς, Ηλίας Σπυρόπουλος για να επιδικαστούν συνοδευόμενοι, αυτή την φορά, με αρκετούς Δικηγόρους υπεράσπισης!!

Οι Δικηγόροι υπεράσπισης ανάφεραν στο Δικαστήριο ότι ΕΠΕΙΔΗ ανάμεσα στους 25 Δημοτικούς Συμβούλους υπάρχουν 2 Δικηγόροι οι κ.κ. Γίωργος Παπαδόπουλος και Αγγελική Βαλασσοπούλου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών θεωρείται αναρμόδιο να τους επιδικάσει! Αρμόδιο προς επιδίκασή των είναι μόνο το Εφετείο Αθηνών!

Κατά συνέπεια το Δικαστήριο αποφάσισε όπως η υπόθεση «Μαυρομμάτη» θεωρηθεί εκκρεμούσα προς επιδίκαση από το Εφετείο Αθηνών με τις ίδιες κατηγορίες εναντίων «όλων των ανωτέρω» κατηγορουμένων ΜΑΖΙ!

Πληροφορούμεθα ότι η υπόθεση «Μαυρομμάτη» θα επιδικαστεί τελικά στις 10/10/2014 στο Α΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών εναντίον όλων των ανωτέρω κατηγορουμένων!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΕΑΝ έστω και μία μέρα καταδικαστεί ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης, τότε η παλαιά απόφαση καταδίκης του και συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21/11/2013 από το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 100.200,00 ευρώ για το «μπάζωμα» της αναδασωτέας έκτασης στην οδό Θανοπούλου στο πρώην Κτήμα Ηλιόπουλου, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του Δασαρχείου Πεντέλης, τίθεται ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΣΧΥ……με ότι αυτό συνεπάγεται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here