Η «Δημοκρατία» φέρνει στο φως τις διώξεις και τα πρωτόγνωρα καμώματα της κας Σακελλαροπούλου.

0
490

Επιτέλους, κάποιος αποκαλύπτει την αλήθεια…

Επιτέλους, μια εφημερίδα, η «Δημοκρατία», αποκαλύπτει την απαράδεκτη στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Σακελλαροπούλου η οποία άρχισε διώξεις προσώπων.

Και μάλιστα την ώρα που έχουμε όλα αυτά τα μέτρα του Κορωνοϊού και η ανασφάλεια των ανθρώπων είναι στο κατακόρυφο. Άνθρωποι απολύονται και χάνουν τη δουλειά τους και άλλοι εντέλλονται να αλλάξουν πάραυτα υπηρεσία.

Πρωτόγνωρες διώξεις, αφού ουδέποτε στο παρελθόν συνέβησαν. Ούτε καν διανοήθηκαν κάτι τέτοιο οι πρώην Πρόεδροι Στεφανόπουλος, Παπούλιας και πολύ περισσότερο ο Προκόπης Παυλόπουλος, που σεβάστηκε στο ακέραιο τον προκάτοχό του.

Επίσης η «Δημοκρατία» ασκεί εύλογη κριτική στην κα Σακελλαροπούλου, η οποία «κατέβαινε» την Ηρώδου του Αττικού, μετά την ορκωμοσία της έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, δίχως καμία απολύτως θεσμική ιδιότητα.  Ουδείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας διανοήθηκε κάτι τέτοιο.

Ο εν λόγω σύντροφος σύμφωνα με πληροφορίες έχει και παρουσία στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Με ποια ιδιότητα; Για σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν Παπούλιας και Παυλόπουλος είχαν εγκαταστήσει στην προεδρία τις συζύγους τους!

Αλλά εδώ τα γνωστά παπαγαλάκια κάνουν «μόκο».  Κατά πληροφορίες μας η «Δημοκρατία» θα συνεχίσει.  Και καλά θα κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here