Η διάσημη δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν!

0
220

Πάει κορίτσια, τέλειωσαν τα ψέματα, μην έχετε ελπίδες πια, αρχίστε να κλαίτε, ο ωραιότερος και πιο περιζήτητος εργένης του κόσμου παντρεύεται. Για τον Τζορτζ Κλούνι λέω, που πέρασε δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι της Αμάλ Αλαμουντίν.

Τόψαχνε, τόψαχνε τόσο καιρό και τελικά κατέληξε ότι περισσότερο του ταίριαζε μια διανοούμενη, παρά μια κουκλάρα.

Η περιέργεια μ έφαγε να μάθω πια είναι αυτή η μελαχρινή που τούκλεψε την καρδιά και τι προσόντα έχει, αφού όταν τόμαθαν οι συντοπίτισσές της Λιβανέζες πανηγύριζαν κι έλεγαν πως μόνο μια Λιβανέζα θα μπορούσε να παντρευτεί ο πιο επιθυμητός σούπερ σταρ.

Ποια είναι

Η Αμάλ Αλαμουντίν λοιπόν είναι μια από τις διασημότερες δικηγόρους της Αγγλίας και πιο σέξι-λένε-Άγγλο-Λιβανέζα. Μιλά αραβικά, γαλλικά και αγγλικά. Ειδικεύεται στο διεθνές και το ποινικό Δίκαιο, υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ακτιβίστρια, σύμβουλος υψηλά ιστάμενων διεθνώς προσώπων όπως ο Κόφι Ανάν, κι ο βασιλιάς του Μπαχρέην.

Πελάτες της είναι πλούσιοι και διάσημοι, πολιτικοί κι επιχειρηματίες, και συνήθως οι υποθέσεις που αναλαμβάνει είναι δύσκολες. Στο παρελθόν μάλιστα είχε υπερασπιστεί και την πρωθυπουργό της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο , ενώ έχει κάνει διαλέξεις σε πολλούς φοιτητές και συχνά είαι καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα ενδιαφέροντα κι οι ασχολίες της συμπίπτουν σε αρκετά με αυτά του Τζορτζ Κλούνι. Η Αμάλ γεννήθηκε στη Βηρυτό το 1978 , έχει Βρετανική και Λιβανέζικη υπηκοότητα , μένει μόνιμα στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται εκεί. Το 1987 η οικογένειά της μετοίκισε στο Λονδίνο στο Τζέραρντ Κρος σε ένα σπίτι 1.400.000 δολαρίων . 

Από 11 έως 18 ετών πήγε σε σχολείο θηλέων στο Άμερσαμ του Μπάκινχαμσάιρ, συνέχισε στο Κολέγιο Σαιντ Χιου στην Οξφόρδη με υποτροφία απ όπου πήρε το Μπάτσελορ , και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης , όπου βραβεύτηκε με το βραβείο Τζακ Κατζ επειδή αρίστευσε στο Δίκαιο Ψυχαγωγίας (πολύ δύσκολο αφού καλύπτει πάρα πολλούς κλάδους, ώστε να διασφαλίζονται οι καλλιτέχνες) και πήρε το μάστερ της σε ένα έτος , αφού όντας στη Νέα Υόρκη εργάστηκε ως ασκούμενη στο γραφείο της Σόνιας Σοτομαγιόρ , ανώτατης δικαστίνας των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και μετά εργάστηκε στη Νέα Υόρκη σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία, και στο Διεθνές Δικαστήριο που ήταν μια από τους δύο δικηγόρους που πλήρωνε το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αποκτώντας μια πολύτιμη εμπειρία .

Η μητέρα της Μπαρία, 66 ετών, εκδίδει την αραβική εφημερίδα αλ Χαγιάτ κι ο πατέρας της Ραμζί , είναι συνταξιούχος καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Αμερικανικό πανεπιστήμιο της Βηρυτού κι επέστρεψε στη Βηρυτό το 1991.
Η Αμάλ έχει τρία μικρότερα αδέλφια, ένα κορίτσι και δύο αγόρια. Η γιαγιά της λένε ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που αποφοίτησε από το Αμερικανικό πανεπιστήμιο της Βηρυτού.

Προσωπική ζωή

Η Αμάλ γνώρισε τον Τζορτζ σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση τον περασμένο Σεπτέμβριο και φίλοι τους λένε πως στην επέτειο του ενός χρόνου τους στις 12 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν και το γάμο τους.

Οι ίδιοι φίλοι αποκαλύπτουν ότι ο Τζορτζ έπρεπε να της ζητήσει τρεις φορές να συναντηθούν μέχρι εκείνη να δεχτεί. Η παράδοση παίζει μεγάλο ρόλο στη λιβανέζικη οικογένεια, γι αυτό και η Αμάλ συμβουλεύτηκε τους γονείς της πριν αποδεχτεί την πρόσκληση του Κλούνι.

Γρήγορα η απλή έξοδος μετατράπηκε σε σφοδρό έρωτα αλλά πριν προχωρήσει για να της κάνει πρόταση γάμου με ένα μπριγιάν 7 καρατίων που πέρασε στο δάχτυλό της, ταξίδεψε μαζί της μέχρι τη Βηρυτό για να γνωρίσει τα αδέλφια της και τον πατέρα της. Γι αυτό και απουσίασε από τα πάρτι και την απονομή των Όσκαρ.

Τη μητέρα της Αμάλ που ζει στο Λονδίνο, την είχε συναντήσει περισσότερες φορές. Κατά την γνωριμία με τον μέλλοντα πεθερό του ο Τζορτζ απέδειξε ότι δεν είναι μόνο ένας γοητευτικός σταρ του Χόλυγουντ, αλλά κι ένας μυαλωμένος, αξιολάτρευτος κι αξιόλογος άνθρωπος, παρά τα πλούτη του.

Την πρόταση γάμου ο Τζορτζ την έκανε στην Αμάλ στις 22 Απριλίου στο σπίτι του στο Studio City της Καλλιφόρνιας . Μαγείρεψε μόνος του, γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε να τον παντρευτεί, φορώντας το στολισμένο στα πλάγια με μπαγέτες 7 καρατιών διαμάντι , που σχεδίασε ο ίδιος και έκανε 380.000 δολάρια .

Εκτός από δυο τρεις κολλητούς του δεν είχε πει πουθενά τίποτα. Μόλις η Αμάλ απάντησε «Yes» πανευτυχής ο Τζόρτζ, άρχισε να τηλεφωνεί σε φίλους του για να τους πει τα νέα. Να σκεφτείτε πως οι γονείς και τα αδέρφια της Αμάλ το έμαθαν από τον τύπο. Αλλά το παράβλεψαν. Αυτό τους έλειπε δα, να κάνουν τέτοιο γαμπρό και να παρεξηγιόντουσαν κιόλας. Να σημειώσουμε ότι η οικογένεια Κλούνι λατρεύει την διάσημη δικηγορίνα, που σύντομα θα γίνει μέλος της.

Ο γάμος

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι που θα γίνει ο γάμος. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Τζορτζ, που παντρεύεται για δεύτερη φορά, προτιμά κάτι ήσυχο, γι αυτό και το ζευγάρι επέλεξε ένα χωριουδάκι της Ιταλίας, που κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό το όνομά του, για να μην το κατακλείσουν οι παπαράτσι.

Εικάζουν πως οι γιορτές θα κρατήσουν τρεις μέρες, με τα πιο φίνα κρασιά και γεύσεις από την Ιταλία, οι δικοί του θα πετάξουν από το Οχάιο και το Κεντάκι κι οι δικοί της από τη Βηρυτό και το Λονδίνο. Γεγονός λένε, που θα στοιχίσει στο μέλλοντα γαμπρό γύρω στις 340.000 δολάρια, ενώ τα ξενοδοχεία που θα πληρώσει θα στοιχίσουν άλλα 250.000 δολάρια.

Το νυφικό μάλλον θα κοστίσει γύρω στα 75.000 δολάρια ενώ το σμόκιν του Τζορτζ, μάλλον θα είναι σχετικά φθηνό στα 10.000 δολάρια. Τα λουλούδια για τη διακόσμηση υπολογίζονται σε 100.000 δολάρια , το κέτερινγκ περί τις 45.000 δολάρια, τα κρασιά και οι σαμπάνιες στα 300.000 δολάρια. 

Πάντως ο περήφανος για την κόρη του που καμαρώνει, μπαμπάς της Αμάλ λέει χαριτολογώντας «μάλλον ο Τζορτζ θα γίνει γνωστός ως κύριος Αλαμουντίν παρά η Αμάλ ως κυρία Κλούνι.» Γενικά η διανοούμενη οικογένεια Αλαμουντίν δίνει σημασία στη μόρφωση του άνδρα, κι όχι στα πλούτη του. 

Πηγή δήλωσε στη New York Post: «Η Αμάλ θέλει να συνεχίσει την εργασία της και ο Τζορτζ είναι πολύ υποστηρικτικός και περήφανος για την καριέρα της. Σύντομα θα πάει στο Λονδίνο και θα ψάξουν για το σπίτι που θα μείνουν».

Και σίγουρα θα είναι μεγάλο, γιατί ο Τζορτζ δήλωσε ότι θέλει πολλά παιδιά. Άντε η ώρα η καλή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here