Η ΔΙΑΦΟΡΑ ανάμεσα στην σημερινή Ελλάδα του Π. Παυλόπουλου του Α. Τσίπρα, του Π. Καμμένου και στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά-Βενιζέλου.

0
263

Πριν από λίγο αναρτήσαμε στο «Olympia.gr» την συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Mike Pence για ένα από τα βασικότερα εθνικά μας θέματα, ήτοι το εθνικό θέμα του ονόματος των Σκοπίων.

Ακόμα και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, υπεύθυνος της ασφάλειας των ΗΠΑ, έδειξε απόλυτο σεβασμό στην Ελλάδα για τις θέσεις της ως προς το όνομα των Σκοπίων.

Ξαναγυρνάμε στο παρελθόν και παρακαλούμε τον καθέναν σας που μας διαβάζει, να κρίνει ανάμεσα στις κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου και Σαμαρά-Βενιζέλου και την σημερινή Ελλάδα που την εκπροσωπούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Και φυσικά μιλάμε κυρίως για τα εθνικά μας θέματα.

Μπορείτε να γυρίσετε πίσω αναγνώστες της «Kifisia Press» και να μας πείτε ΠΟΤΕ επί κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Σαμαρά-Βενιζέλου, υπήρξε έστω και κατ’ ελάχιστον υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων;

Υπήρξε έστω και μια κουβέντα για το Κυπριακό, για τα σύνορα με την Τουρκία, και για το όνομα των Σκοπίων; Φυσικά καμιά κουβέντα.

Εκείνο που θα μείνει από όλη αυτή την περίοδο του Γ. Παπανδρέου και Σαμαρά-Βενιζέλου είναι η προδοσία στο Καστελόριζο και η απίστευτη υποτέλεια του καταστροφέα του τραπεζικού μας συστήματος Γιάννη Στουρνάρα, όταν ερχόταν και μας έλεγε περήφανος ότι του μιλάει προσωπικά ο Βόλφανγκ Σόιμπλε και του λέει: Forget it Yannis. 

Κάπως έτσι ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας βρέθηκε να είναι κεντρικός τραπεζίτης της Ελλάδας ακριβώς γιατί ήταν το απόλυτο δείγμα ανασφάλειας, άγνοιας και υποτέλειας. 

Ας θυμηθούμε ότι το μόνο που τον χαρακτηρίζει είναι η καταστροφή της Εμπορικής Τράπεζας και η μέσω της υποτέλειας του στον Κώστα Σημίτη επιβίωση του.

Και να που σήμερα η Ελλάδα όχι μόνο βγαίνει στο ξέφωτο οικονομικά αλλά είναι απόλυτα σεβαστή ως προς την υπεράσπιση όλων των εθνικών θεμάτων. Από το Κυπριακό και για τα σύνορα με την Τουρκία όσο και για το όνομα των Σκοπίων. 

Αυτό συμβαίνει γιατί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον συγκυβερνήτη τον Πάνο Καμμένο δεν χρωστούν σε κανέναν τίποτα. Και κυρίως γιατί δεν τους κρατάει κανείς από πουθενά

Γι’ αυτό έχουν την δύναμη και την νομιμοποίηση να υπερασπίζονται και τον τόπο και τα εθνικά μας θέματα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here