Η Εισαγγελία της Σουηδίας επιβεβαιώνει την ανατίναξη του αγωγού Nord Stream!

0
201

Η Εισαγγελία της Σουηδίας  από ώρα σε ώρα θα ανακοινώσει την εκτίμηση της πως οι εκρήξεις που κατέστρεψαν τους αγωγούς Φυσικού Αερίου Nord Stream 1 και 2 είναι Κατάφωρη Δολιοφθορά!…

– Οι αναλύσεις που έχουν γίνει τώρα δείχνουν ίχνη εκρηκτικών σε αρκετά από τα ξένα αντικείμενα που βρέθηκαν, σύμφωνα με όσα παραθέτει ο Γενικός Εισαγγελέας Mats Ljungqvist σε δελτίο τύπου.

Nord Stream: Επιβεβαιώνει το σαμποτάζ η Σουηδία - Βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικών

Σύμφωνα με τον Mats Ljungqvist, ο οποίος ηγείται της προκαταρκτικής έρευνας για τους κατεστραμμένους αγωγούς Φυσικού Αερίου Nord Stream 1 και 2, η έρευνα είναι «πολύ περίπλοκη και περιεκτική». Όμως, σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, πρόκειται για χονδροειδές σαμποτάζ, όπως δήλωσε πριν από λίγο.

– Κατά τη διάρκεια των ερευνών στον τόπο του εγκλήματος που πραγματοποιήθηκαν επί τόπου στη Βαλτική Θάλασσα, έγιναν εκτεταμένες κατασχέσεις και η περιοχή έχει ερευνηθεί προσεκτικά.

Появились первые кадры подводной съемки взорванного «Северного потока»

Οι αναλύσεις που έχουν γίνει τώρα δείχνουν ίχνη εκρηκτικών σε αρκετά από τα ξένα αντικείμενα που βρέθηκαν. Η εργασία προηγμένης ανάλυσης συνεχίζει και θα εξάγει ασφαλέστερα συμπεράσματα για το περιστατικό, σύμφωνα με τον Mats Ljungqvist.

Η Εισαγγελία, η οποία δεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα, αναφέρει περαιτέρω ότι η συνεχιζόμενη προανάκριση θα δείξει εάν κάποιος μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος για έγκλημα.

– Η συνεργασία με τις Αρχές στη Σουηδία και με άλλες χώρες λειτουργεί άριστα. Για τη συνεχιζόμενη δουλειά με την προκαταρκτική έρευνα και για τις διάφορες συνεχιζόμενες συνεργασίες, είναι σημαντικό να μπορούμε να εργαστούμε με ηρεμία και ησυχία, καταλήγει στη δήλωση του ο Εισαγγελέας Mats Ljungqvist.

Από την πρώτη στιγμή το Κρεμλίνο είχε κάνει λόγο για σαμποτάζ, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει η Σουηδική Εισαγγελία.

Απομένει να δούμε εάν η έρευνα θα προχωρήσει τόσο ώστε να κατονομάσει και τους δράστες.

Υ.Γ. Σαμποτάζ η έκρηξη στους αγωγούς Nord Stream!

Εντοπίστηκαν ίχνη εκρηκτικών!…

Ερευνητές βρήκαν ίχνη εκρηκτικών στους κατεστραμμένους αγωγούς Φυσικού Αερίου Nord Stream, επιβεβαιώνοντας ότι έγινε σαμποτάζ, δήλωσε την Παρασκευή Σουηδός Εισαγγελέας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here