Η Εισαγγελία του Μπάρι άσκησε ποινική δίωξη στην πλοιοκτήτρια εταιρεία και στον πλοίαρχο του «Norman Atlantic»……Η Εισαγγελία της Αθήνας τι κάνει;;

0
179

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το «Norman Atlantic» καθώς επικρατεί ένας χάος με τον αριθμό και την ταυτότητα όχι μόνο των αγνοουμένων αλλά ακόμα και των διασωθέντων!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Ιταλικών αρχών στις 30/12/2014, στο σκάφος «Norman Atlantic» επέβαιναν 475 άνθρωποι.

Διασώθηκαν 425, δέκα βρέθηκαν νεκροί ενώ αγνοούνται 40, εκ των οποίων οι 32 είναι Έλληνες υπήκοοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στους δέκα νεκρούς επιβάτες περιλαμβάνεται το όνομα δεύτερου Έλληνα υπηκόου!

Πάντως η RAI νωρίτερα μετέδωσε ότι η λίστα επιβατών του «Norman Atlantic» φέρεται να είναι ανακριβής έως και πλαστή!

Το αλαλούμ με τις λίστες συνεχίζεται, καθώς η Ιταλία δίνει άλλη λίστα επιβατών, διαφορετική η Ελλάδα και επίσης διαφορετική η εταιρία!!

Το πλοίο αυτή την ώρα βρίσκεται κοντά στο νησί Σάσων, στην είσοδο του κόλπου της Αυλώνας. Δίπλα του βρίσκονται τέσσερα ρυμουλκά και ένα είναι δεμένο με το πλοίο προκειμένου αυτό να μην πέσει σε βραχονησίδα.

Όσον αφορά τους Έλληνες επιβάτες, 116 έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και 152 βρίσκονται σε παραπλέοντα σκάφη.

Περίπου 200 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων βρίσκονται στο Ιταλικό St Giorgio, ανάμεσά τους πολλοί Έλληνες. Το πλοίο παραμένει στην Αδριατική και εκτιμάται ότι αύριο θα βγει σε λιμάνι, άγνωστο προς το παρόν που!

Η Εισαγγελία του Μπάρι άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πολλαπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πλοίαρχο του «Norman Atlantic» και την ιδιοκτήτρια εταιρία του πλοίου.

ΤΟ ΜΠΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ που δρα επαγγελματικά και αυτοβούλως κάνει το αυτονόητο. Η Αθήνα ΔΕΝ έχει;;

Στην Ελλάδα η «Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη» είναι πλέον ανέκδοτο; Ούτε ανεξάρτητη είναι, ούτε καν κρατά τα προσχήματα; Είναι το μοντέλο της δικαιοσύνης στην Ελλάδα που την γέννησε;

Αγνοούνται 32 Έλληνες αλλά στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας….δεν κουνιέται φύλλο! Δεν τους αφορά το θέμα;

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Εισαγγελία του Μπάρι. Στην εισαγγελία της Αθήνας ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ;

Οι ζωές των Ελλήνων δεν έχουν καμιά αξία κ. Πρωθυπουργέ; Πραγματικά η κατάντια μας είναι απύθμενη!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Κύριε Μ. Βαρβιτσιώτη μπορείτε να μας πείτε ποίος έδωσε την άδεια απόπλου του «Norman Atlantic» από το λιμάνι της Πάτρας;;…..παρόλο που στο πλοίο είχαν εντοπιστεί προβλήματα από το Κέντρο Επιθεώρησης Πλοίων στην Πάτρα, στις 19/12/2014 μετά από έλεγχο;;

Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο πατώντας ΕΔΩ….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here