Η εκδήλωση της Λίλας Παπαδημητρίου στο Politia Tennis Club.

0
413

Η Λίλα Παπαδημητρίου αφού υποδέχθηκε στις 8 Μαΐου 2014 και ώρα 07.30μμ στο Politia Tennis Club τους περίπου 180-200 καλεσμένους της, έδωσε τον λόγο στον π. Υπουργό κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη ο οποίος στον χαιρετισμό του περιέγραψε με πολύ ευγενικό τρόπο «πως» και «πότε» γνώρισε την Λίλα Παπαδημητρίου.

Χαιρετισμός του π. Υπουργού Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. 

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του κ. Χιωτάκη και εν συνεχεία η Λίλα Παπαδημητρίου πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε ότι ξαναβάζει υποψηφιότητα Δημοτικού Σύμβουλου με τον συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» του Χιωτάκη. 

Ανάμεσα στα διάφορα που τόνισε η Λίλα Παπαδημητρίου ήταν ότι όταν πριν τέσσερα χρόνια εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χιωτάκη, προσπάθησε στο μέγιστο δυνατό βαθμό να ανταποκριθεί στις πολιτιστικές ανησυχίες και να ικανοποιήσει το αισθητικό κριτήριο των Δημοτών, έχοντας πάντα στην σκέψη της το στίχο του Κ. Καβάφη «πιότερο επιθυμώ να δω, παρά να πω».

Με τον Ν. Χιωτάκη και τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου «Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού» κ. Β. Πετρακάκη.

Μετά την παρουσίαση των περίπου δέκα παρευρισκομένων υποψηφίων Δημοτικών Σύμβουλων του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα» από τον κ. Χιωτάκη, ακολούθησε πλουσιότατη δεξίωση με εδέσματα και ποτά!!

Διερωτώμεθα ποίος πλήρωσε το μάρμαρο;

Πάντως τον θαυμάζουμε!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here