Η Εναλλακτική Λύση για τα κλειστά Προαναχωρησιακά Κέντρα.

0
500

Η Ελλάδα υφίσταται πανθομολογουμένως μια ασύμμετρη απειλή. Ο Έβρος και τα ακριτικά νησιά μας βρίσκονται σε κατάσταση πολιορκίας. Επομένως, οι όποιες διεθνείς δεσμεύσεις ή προηγούμενες συμφωνίες της Ελλάδας που αφορούν το μεταναστευτικό – τις οποίες η Ελλάδα έχει τηρήσει έως τώρα στο ακέραιο – παύουν να ισχύουν.

Συνεπώς, επικροτούμε το ότι μέχρι τώρα, η Ελληνική πολιτεία εκπλήρωσε την αυτονόητη υποχρέωση της να αντιμετωπίσει την επικίνδυνη απειλή από την Τουρκία, και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μας προς τους άνδρες και τις γυναίκες του στρατού μας και των σωμάτων ασφαλείας για τις ηρωικές προσπάθειες τους να προστατέψουν τα σύνορα της χώρας μας, σύσσωμος ο Ελληνικός λαός είναι στο πλευρό τους.

Ο Ερντογάν επιδιώκει μέσα από την παράνομη μετανάστευση να δημιουργήσει ένα δεύτερο μέτωπο, πίσω από τις Ελληνικές γραμμές, ώστε σε μια πολεμική αναμέτρηση με την Ελλάδα, να χρησιμοποιήσει και μετωπικά και στα μετόπισθεν παράνομους μετανάστες από διάφορες μουσουλμανικές χώρες.

Πρωταρχικός στρατηγικός του στόχος είναι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (ιδιαίτερα το Καστελόριζο) και η Θράκη, τα οποία  επιδιώκει να εποικίσει με παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, ώστε η «ειρηνική» ή πολεμική τους κατάληψη να είναι ευκολότατη, είτε γιατί οι Έλληνες κάτοικοι αυτών των περιοχών θα αναγκαστούν λόγω των αφόρητων συνθηκών να τις εγκαταλείψουν, είτε γιατί θα αποτελέσουν στην ίδια τους την χώρα μειονότητα μπροστά στον όγκο των λαθροεισβολέων.

Προφανώς ευσταθεί η «εκτίμηση» του πρώην προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ, ότι δεν χρειάζεται πόλεμος εναντίον της Ελλάδας, αφού μπορούν να την αλώσουν μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα προωθηθούν σταδιακά στη χώρα μας.

Είναι οφθαλμοφανές ότι αυτό το σχέδιο προωθείται συστηματικά και οργανωμένα από  την Τουρκία, έως ότου φτάσει η στιγμή, αν δεν πετύχει από μόνο του, να χρειαστεί και στρατιωτική αναμέτρηση με την Ελλάδα, όταν οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τους Τούρκους από πάσης πλευράς.

Δεδομένου ότι μπορεί να μη λάβουμε ουσιαστική συμπαράσταση από την Ευρώπη – της οποίας ηγείται η Γερμανία που ανέκαθεν έπραττε υπέρ της Τουρκίας – αλλά και από τους συμμάχους μας πέραν του Ατλαντικού.

Επιβάλλεται η Ελλάδα να προβεί στα ακόλουθα μέτρα εδώ και τώρα, πριν να είναι αργά…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here