Η Επικίνδυνη «Αντιποίηση» του ΥΠΕΞ από τους «Λαλίστατους» στο Κίεβο.

0
207

Άντε πάλι τα ίδια. Ο Παναγιωτόπουλος από εκεί….που βρίσκεται, δήλωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό του Ουκρανικού λαού!!

Λες και ποτέ ήταν εμπρός ή και οπίσω αυτού. Δεν μας είπε όμως σχετικά που βρίσκεται η Ελλάδα και με τον Ρωσικό λαό. Ή μήπως αυτός ο λαός ο Ρωσικός δεν μας ενδιαφέρει;

Θα μαζέψει το στόμα του αφήνοντας το ΥΠΕΞ να προβαίνει σε….ότι χρειάζεται να προβεί ή θα συνεχίσει με εκτός χαρτοφυλακίου του δηλώσεις, σε αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις.

Αντί λοιπόν να μας εξηγήσει για ποιό λόγο πήγε και βρίσκεται….εκεί που βρίσκεται, βρίσκεται να χαράζει και θέση λαού. Πού την γνωρίζει; Ποιόν ρώτησε κι έμαθε; Μήπως τον λαό;

Ιδού λοιπόν η αντίθεση με στάση γειτόνων σε αυτό το φλέγον και σε πολεμική εξέλιξη ζήτημα. Ο λαός της Ρωσίας Παναγιωτόπουλε δεν είναι όπως τον νομίζεις για να τον εχθρεύεσαι έστω και δια της «τεθλασμένης»!!!

Το σιγάν…του λαλείν, αν πρόκειται κρίση για λαούς, αλλά και για εκλεγμένους ηγέτες αυτών. Πάντα όμως πρώτα οι λαοί, ακόμα και οι λαθεύοντες λαοί. Όπως ο Ελληνικός με εσάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here