SUPER ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Η Εύβοια γεμίζει Ανεμογεννήτριες με την εγκατάσταση Συγκροτήματος Αιολικών Πάρκων συνολικής ισχύος 470,4MW!

0
568

Θυμάστε που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας πλάι του τον Υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη ισχυριζόταν ότι την Εύβοια την έκαψαν για να μην μπουν ανεμογεννήτριες;

Μάλλον έλεγε ψέματα ο κ. Μητσοτάκης!…

Έντονα διαμαρτύρονται τέσσερις Δήμοι από την Κεντρική και Νότια Εύβοια για την νέα διυπουργική απόφαση που αφορά στην εγκατάσταση συγκροτήματος αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 470,4MW και συνολικής ετήσιας παραγόμενης ενέργειας 1.591GWh.

Μαρτυρίες που σπάνε τα κόκαλα του Καθεστώτος για το πως στήθηκε το Περιβαλλοντικό Έγκλημα!….

Ήδη συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χθες Κυριακή για να συζητήσουν τον τρόπο που θα αντιδράσουν σε αυτή τη νέα απόφαση για τις ανεμογεννήτριες.

Σήμερα το βράδυ οι τέσσερις Δήμαρχοι συναντώνται στην εκπομπή Βήμα Για Όλους για να μιλήσουν με τον Γιώργο Σιμόπουλο γι’ αυτό το φλέγον ζήτημα.

Αναμένεται και επίσημη απάντηση από την Περιφέρεια…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:00 π.μ στο Δημαρχείο Ερέτριας πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων εμπλεκόμενων Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων, Ερέτριας, Καρύστου (μέσω τηλεδιάσκεψης) και Κύμης-Αλιβερίου προκειμένου να συζητήσουμε τον τρόπο αντίδρασης ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων στα διοικητικά όρια των Δήμων μας.

Στη συνάντηση εκφράστηκε η κοινή θέληση για την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μας ενάντια στην εγκατάσταση συγκροτήματος αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 470,4MW και συνολικής ετήσιας παραγόμενης ενέργειας 1.591GWh στην Κεντρική και Νότια Εύβοια, όπως αυτή έχει δρομολογηθεί με την από 19-02-2021 Απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων.

Η ανωτέρω απόφαση λήφθηκε εν αγνοία των Δημοτικών Αρχών και παρά την ύπαρξη των αρνητικών αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων. Δεν θα δεχτούμε κάποιοι να αποφασίζουν και να σχεδιάζουν για το μέλλον του τόπου μας, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η βούληση και η άποψη των τοπικών κοινωνιών.

Επίσης έγιναν επαφές με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τις επόμενες κοινές ενέργειες για την κλιμάκωση του αγώνα και θα τεθεί και θέμα στην προσεχή συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Ερέτρια, 21 Φεβρουαρίου 2021

Οι Εκπρόσωποι των Δήμων

1). Ψαθάς Γεώργιος (Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων)
2). Δημητρόπουλος Ιωάννης (Δήμαρχος Ερέτριας)
3). Ραβιόλος Ελευθέριος ( Δήμαρχος Καρύστου)
4). Μπαράκος Νικόλαος ( Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου)

Πηγή:  Ιωάννα Καράγιαννη απο το tvstar.gr

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μας Δουλεύει Κανονικά η Κυβέρνηση: «Η φωτιά καθάρισε το δάσος της Δαδιάς από τα ξερόχορτα-Ήταν καλή τελικά»!!!

Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια  να σχολιάσει κάποιος για όσα ακούστηκαν σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς!…

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς είπε περίπου ότι ήταν καλή η φωτιά!…καθώς «πέρασε» από έκταση 45.000 στρεμμάτων αλλά έκαψε τα μισά από αυτά περίπου 22.000 στρέμματα καθώς τα υπόλοιπα (τα λυπήθηκε μάλλον και τα άφησε) καίγοντας μόνο τα ξερά χόρτα γιατί η φωτιά ήταν…«χαμηλή»!!!

Και ο δημοσιογράφος συμφωνεί λέγοντας»: «Ναι ήταν καλό»!!! ΑΚΟΥΣΟΝ…ΑΚΟΥΣΟN !!!

Πρόκειται προφανώς αναμφίβολα για ένα νέο είδος φωτιάς, η οποία συνιστά Παγκόσμια Πρωτοτυπία  καθώς  δεν φτάνει ψηλά αλλά περιορίζεται σε πολύ χαμηλό ύψος καίγοντας μόνο τα ξερά χόρτα και αφήνοντας τα δέντρα άθικτα.

Είναι άγνωστο που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη φωτιά,  αλλά εάν είναι Ελληνικής Παραγωγής θα μπορούσαμε να την εξάγουμε  και στο εξωτερικό για να καθαρίζουν τα δάση τους οι ξένοι από τα ξερόχορτα.

Να κλάψεις ή να γελάσεις με αυτά που ακούς, από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι το κρίσιμο ερώτημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here