Η «Καθημερινή» ξεμπροστιάζει το Υπουργείο Παιδείας και κάνει λόγο για «πυροτέχνημα» σχετικά με τα ηλεκτρονικά συγγράμματα στα ΑΕΙ.

0
430

Το δημοσιογραφικό «οπλοστάσιο» της «Καθημερινής» βρίσκεται σε πλήρη δράση εναντίον των αποτυχιών του Πρωθυπουργού και πολλών Υπουργών, οι οποίες πολλαπλασιάζονται γεωμετρικώς.

Η στάση της «Καθημερινής» προδικάζει και  την κυβερνητική «κατιούσα», που δεν έχει φρένο και τελειωμό.

Στόχος, για πολλοστή φορά, το Υπουργείο Παιδείας και η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα», κατά το τροπάριο της Κασσιανής τη Μεγάλη Τρίτη, επικεφαλής του κα Κεραμέως.

Ο έγκριτος περί τα εκπαιδευτικά, και ιδίως περί  τα ΑΕΙ, δημοσιογράφος Απόστολος Λακασάς γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα της «Καθημερινής» για τα πανεπιστημιακά συγγράμματα με έναν επιγραμματικό τίτλο που τα λέει όλα: «Αγνοούνται τα e-συγγράμματα»!

Στο άρθρο αυτό αναλύεται γενικώς το απίστευτο «αλαλούμ» στα ΑΕΙ για τα συγγράμματα, όταν ήδη το πανεπιστημιακό έτος έχει αρχίσει εδώ και δυο μήνες. Η διανομή, γενικώς, των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων πάει με ρυθμούς «χελώνας».

Ενώ για τα e-συγγράμματα ο κ. Λακασάς τονίζει με ειρωνεία και απόγνωση:

«Από την άλλη, «πυροτέχνημα» αποδεικνύονται όσα περί ηλεκτρονικών συγγραμμάτων έλεγε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας την περασμένη άνοιξη, όταν εφαρμόστηκε πλήρως η τηλεκπαίδευση στα ΑΕΙ»!!

Ο κ. Απόστολος Λακασάς τα είπε όλα με λίγα λόγια. Στη δημοσιογραφική argo, τους πήγε «πριονοκορδέλα». Κυβέρνηση φτηνών θεαμάτων και Υπουργείο Παιδείας πυροτεχνημάτων!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here