Η Καθημερινή συνθλίβει την συμπαιγνία Μητσοτάκη-Ερντογάν.

0
201

Ο Ερντογάν έπαιξε τα ρέστα του για να βοηθήσει τον Μητσοτάκη προεκλογικά καλώντας τους Έλληνες να μην τον ψηφίσουν. Δήλωση η οποία προβλήθηκε δεόντως από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, σε αντίθεση φυσικά με τις εξελίξεις στο σκάνδαλο οι οποίες κυριολεκτικά αφανίστηκαν από την επικαιρότητα.

Αποτελεί φυσικά προσβολή στη νοημοσύνη των Ελλήνων η συγκεκριμένη μεθόδευση, αφού πρέπει να μας θεωρούν τελείως ηλίθιους εάν πιστεύουν ότι δεν είμαστε σε θέση να καταλάβουμε το μεγάλο κόλπο εκατέρωθεν για να βοηθήσει ο ένας τον άλλον ενόψει των εκλογών.

Explained: History Of The Kurds Who Fought ISIS And Why Turkey Is Attacking Them Now

Ο Κυριάκος προέβη σε μία εθνική προδοσία, χαρακτηρίζοντας την Τουρκία ως μεγάλο θύμα της τρομοκρατίας και μάλιστα της κουρδικής. Μία δήλωση που θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ελληνική ιστορία και θα τον συνοδεύει μέχρι το τέλος του βίου του.

Η δήλωση όμως αυτή έχει γίνει σημαία στην Τουρκία, λαμβάνοντας επικίνδυνες διαστάσεις για την Ελλάδα, καθώς μία από τις χώρες που οι τούρκοι ισχυρίζονται ότι υποθάλπει την τρομοκρατία είναι η χώρα μας!

Έτσι ο Ερντογάν πανηγυρίζει αφού έκανε τον Μητσοτάκη να γονατίσει και να παραδεχτεί την μεγαλύτερη αθλιότητα της σύγχρονης ιστορίας: Ότι δηλαδή η Τουρκία που είναι η κοιτίδα της ισλαμικής τρομοκρατίας, βαπτίζεται θύμα τρομοκρατίας!

Από την πλευρά του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος πανηγύριζε τη νύχτα των εκλογών του Ιουλίου του 2019 για την εκλογή Μητσοτάκη, και δικαιώθηκε πλήρως, τώρα παριστάνει ότι δεν του αρέσει ο Μητσοτάκης. Με στόχο φυσικά να τον κρατήσει με κάθε τρόπο στην εξουσία.

Το κόλπο εξόργισε μέχρι και την Καθημερινή, που μόνο αντιπολιτευτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here