Η Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ στο συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη.

0
633

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Μάϊου η Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ.

Ο Νίκος Χιωτάκης τόνισε για τη συνεργασία:

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας την Κηφισιώτισα κ. Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ η οποία «+εργάζεται με την πόλη της καρδιάς μας» προκειμένου με την πολύτιμη εμπειρία και την γνώση της να πραγματοποιήσει το όραμα της για την πόλη μας. Την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της».

Από την πλευρά της η Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το νέο περιβάλλον που διαμορφώνει ο Κλεισθένης απαιτεί μια στιβαρή, έμπειρη ικανή και αποτελεσματική διοίκηση που να μπορεί να συνθέτει και να «+εργάζεται με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις για το καλό της πόλης μας».

Αυτές τις προϋποθέσεις αναμφισβήτητα τις διαθέτει ο Νίκος Χιωτάκης με τον οποίο συντάσσομαι απόλυτα για τη νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Στην εκλογική αργκό, «λαγός» είναι ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος θα φέρει κάποιες ψήφους στον συνδυασμό, χωρίς όμως πιθανότητα εκλογής του ίδιου.

Μια λοιπόν και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για Δημοτικούς Συμβούλους, πολλοί είναι αυτοί που «παζαρεύουν» την εκλογή τους, προκειμένου να εισχωρήσουν σε κάποιον συνδυασμό, απαιτούν δηλαδή εγγυήσεις από τον επικεφαλής ότι θα τους δώσει και άλλες ψήφους.

Το πώς μπορείς να εγγυηθείς για ψήφο που δεν είναι δική σου παραμένει μεγάλο εκλογικό ΕΡΩΤΗΜΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here