Η Κηφισιά νικήτρια στο 1ο Παμπελοποννησιακού Τουρνουά Χόκεϊ επί χόρτου στη Βυτίνα Αρκαδίας!

0
255

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, η τελική φάση του 1ου Παμπελοποννησιακού Τουρνουά Χόκεϊ επί χόρτου στη Βυτίνα Αρκαδίας, με την Κηφισιά να αναδεικνύεται νικήτρια ομάδα.

Οι αθλητές των ομάδων της Βυτίνας, της Δημητσάνας, του Άργους και της Κηφισιάς διεκδίκησαν με απαράμιλλο πάθος το Τρόπαιο και έδωσαν την ευκαιρία στους κατοίκους / φίλαθλους της Αρκαδίας να απολαύσουν υψηλό θέαμα και μεγάλη αγωνιστικότητα!

Οι αγώνες ήταν μια πραγματική διαφήμιση για το χόκεϊ επί χόρτου ενώ το πάθος του κοινού απέδειξε ότι με λίγη στήριξη και προβολή, το άθλημα μπορεί να αποκτήσει την δημοτικότητα που του αξίζει!

Το τρόπαιο του τουρνουά κατέκτησε η ομάδα της Κηφισιάς, «Α.Ο.Χ.Υμηττός».

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο της Βυτίνας κ. Γιαννόπουλο Ιωάννη και τους δημοτικούς συμβούλους της Κηφισιάς Δημάκη Φώτιο και Καυγαλάκη Μιχαήλ, που την τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα του Λεβιδίου για την μεγάλη ευαισθησία που επέδειξε παρέχοντας στα πούλμαν των αποστολών, όλες τις συνθήκες για την ασφαλή μεταβίβαση τους στο χώρο του τουρνουά.

Για να δείτε τισ λεζάντες των παρακάτω φωτό του τουρνουά Χόκεϊ επί χόρτου στη Βυτίνα Αρκαδίας, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:81 limit=2}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here