Η κολυμβήτρια πριγκίπισσα του Μονακό!

0
721

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από το παλάτι του Μονακό το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Σαρλίν, έπειτα από τρία χρόνια γάμου με τον πρίγκιπα Αλβέρτο τον Β΄.

Η πρώην αθλήτρια της κολύμβησης με το καλογυμνασμένο σώμα και την σμιλεμένη κορμοστασιά του 1.77 μ. ύψους, λένε ότι κυοφορεί δίδυμα κι ελπίζουμε να βρει επιτέλους το γέλιο της.

Ήδη όταν παρακολουθούσαν το Γκραν Πρι προ εβδομάδας, με τον άνδρα της, κρατιόντουσαν από το χέρι τρυφερά κι ο Αλβέρτος έδειχνε πολύ περήφανος και για τη γυναίκα του και για τον εαυτό του.

Τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει κατά τη διάρκεια της σχέσης τους με τον …άταχτο μονάρχη ήσαν πολλά και δεν μπορούσε να τα αντέξει. Ο 56άχρονος Άλβέρτος ο Β΄- Αλέξανδρος-Λουί-Πιερ Γκριμάλντι εστεμμένος του πιο φημισμένου και πλούσιου πριγκιπάτου στον κόσμο, γεννημένος στις 14 Μαρτίου – Ιχθύς – από την Γκρέις Κέλυ και τον Ρενιέ, έχει μεγαλύτερη αδελφή του την πριγκίπισσα Καρολίνα και μικρότερη την πριγκίπισσα Στεφανί.

Όμως όλα τα παιδιά βγήκαν ζωηρά και απασχόλησαν συχνά με την προσωπική ζωή και τις επιλογές τους το διεθνή τύπο. Βέβαια ο Αλβέρτος είναι από τους πλουσιότερους εστεμμένους, αφού η περιουσία του ανέρχεται σε 1 δις δολάρια, αλλά το χρήμα δεν εξαφανίζει και τα σκάνδαλα. Μία εβδομάδα προ του γάμου το παλάτι αρνήθηκε τις φήμες πως η Σαρλίν προσπάθησε τρεις φορές να επιστρέψει στη χώρα της και τη σταμάτησαν.

Η πρώτη είπαν πως ήταν όταν πήγε στο Παρίσι για την πρόβα του νυφικού της και ζήτησε καταφύγιο στην πρεσβεία της Νότιας Αφρικής στη γαλλική πρωτεύουσα . Η δεύτερη κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι της Φόρμουλας 1 και η τρίτη στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, όπου οι αρχές της πήραν το διαβατήριο και χρειάστηκε η μεσολάβηση του Αλβέρτου για να την πείσει να μείνει .

Διαδόθηκε πως η μέλλουσα νύφη ήθελε να το…..σκάσει γιατί δεν μπορούσε ν αντέξει τα σχόλια του τύπου πως ο Αλβέρτος δηλαδή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους απέκτησε και τρίτο εξώγαμο.

Ο πρίγκιπας, ήδη έχει μια κόρη 22 ετών την Τζασμίν Γκρέης Γκριμάλντι με την Αμερικανίδα κτηματομεσήτρια Τάμαρα Ρότολο και ένα 10άχρονο γιο, τον Αλεξάντερ Κοστ, με την μαύρη Τογκολέζα αεροσυνοδό Νικόλ Κοστ, και όπως αποκαλύπτει το γαλλικό περιοδικό Public, μπορεί και το υποτιθέμενο τρίτο παιδί του πρίγκιπα να είναι δικό της αφού η ίδια εθεάθη στο Μονακό, αλλά μιλά και για ένα τέταρτο 18 μόλις μηνών γιο με μια Ιταλίδα που σύντομα θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Τα δυο παιδιά του δεν κλήθηκαν στο γάμο, δεν έχουν διαδοχή στο θρόνο. Από τον Αλβέρτο ζητήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA για το τρίτο παιδί ή και για το τέταρτο, πριν το γάμο, αλλά αναβλήθηκαν όλα για μετά και μέχρι τώρα τα πράγμαα έχουν καταλαγιάσει.

Όσο για τη Σαρλίν, και για τη δική της γούνα έχουν ράμματα τα ταμπλόιντς, αφού της προσάπτουν για εραστή έναν Νοτιοαφρικανό αθλητή του ράγκμπι. Τρελάθηκε η κοπέλα μ όλα αυτά, για τούτο και στο γάμο έκλαιγε, ενώ ο Αλβέρτος, απόλυτα ψύχραιμος της έδινε κουράγιο.

Πηγές από το παλάτι αναφέρουν ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια αλλά είναι αποκυήματα ζήλιας για τη θνητή που γίνεται βασιλοπούλα. Η γαλλική εφημερίδα France du Dimanche πάντως επιμένει ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ των μελλόνυμφων προκειμένου να προχωρήσει ο γάμος που στοίχισε 55 εκατ. λίρες. Η Σαρλίν θα αναλάμβανε τα καθήκοντά της με τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, θα τον στήριζε σε ότι σκάνδαλο κι αν ξεσπούσε, θα έκανε τα στραβά μάτια, όποτε πήγαινε στο παλάτι κάποια «φίλη» του, και θα του χάριζε ένα διάδοχο, σε αντάλλαγμα μιας πλουσιοπάροχης, ζηλευτής ζωής.

Ποια θα είχε τη δύναμη να αρνηθεί τέτοια τύχη, έστω και παραβλέποντας την προσωπική της ευτυχία. Το μυστικό είναι κοινό βέβαια, αλλά και τα λεφτά είναι πολλάαα! Η Σαρλίν ήδη παίζει καλά το ρόλο της, αφού μετά το γάμο δήλωσε ότι τα δάκρια ήταν χαράς και συγκίνησης. Μόνο που ποτέ δεν γελάει και δεν φωτίζεται το πρόσωπό της. Μόνο χαμογελάει. Στο γαμήλιο ταξίδι που έγινε στη γενέτειρα της νύφης ταμπλόιντ κι εφημερίδες είχαν οργιάσει ότι το ζευγάρι έμενε σε ξεχωριστά ξενοδοχεία που το ένα απείχε αρκετά από το άλλο.

Ποια είναι

Η Σαρλίζ Λινέτ Γουίτστοκ γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1978 – Υδροχόος – στο Μπουβάγιο της Ροδεσίας – τωρινή Ζιμπάμπουε – στη Νότιο Αφρική. Η οικογένεια μετακόμισε στο Τράνσβααλ της Νοτίου Αφρικής, έπειτα από αρκετά χρόνια, το 1989.

Ο πατέρας της ήταν πωλητής, η μητέρα της στην οποία μοιάζει πολύ, έκανε καταδύσεις και δίδασκε κολύμβηση, έχει δυο μικρότερους αδελφούς, παντρεμένους με παιδιά.

Οι προγονοί της είναι γερμανικής καταγωγής που μετανάστευσαν στην Αφρική το 1861. Η Σαρλίν ασχολήθηκε από μικρή με την κολύμβηση και κέρδισε σε αγώνες στο Γιοχάνεσμπουργκ το 1999 τρία χρυσά μετάλλια κι ένα αργυρό, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα της στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϋ το 2000.

Τον πρίγκιπα Αλβέρτο συνάντησε τον Ιούνιο του 2001 στο κλαμπ κολύμβησης του Μόντε Κάρλο «Mare Nostrum». Το 2002 τερμάτισε έκτη στο Fina Short World Championship, έφυγε από την ομάδα της που βρισκόταν στο Ντέρμπαν, και γράφτηκε στο Κλαμπ Κολύμβησης Tucks στο πανεπιστήμιο της Πρετόριας, χωρίς να σπουδάζει εκεί.

Της επέτρεπαν να αθλείται δωρεάν και να έχει δασκάλους. Τον Ιανουάριο του 2005 αποφάσισε να φύγει από την Πρετόρια και να επιστρέψει στο Ντέρμπαν, όπου έκανε μάθημα με έναν πρώην καθηγητή του πανεπιστημίου της Πρετόριας και τον Απρίλιο του 2007 κατάκτησε την τρίτη θέση στο ύπτιο στους αγώνες της Telkom SA National Aquatic Championships .

Το 2006 εμφανίστηκε επίσημα στο πλευρό του Αλβέρτου στην Τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων . Από τότε άρχισαν να συζούν και τον συνόδευε σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και τους βασιλικούς γάμους.

Το 2007 αποσύρθηκε από την κολύμβηση, αλλά το 2008 στους Ολυμπιακούς της Κίνας δήλωσε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα αγωνιζόταν . Τελικά δεν πήρε μέρος, εξ αιτίας τραυματισμού στον ώμο της.

Στις 23 Ιουνίου του 2010 ο Αλβέρτος της φόρεσε ένα εντυπωσιακό τριών καρατίων μονόπετρο μπριγιάν pear shape με μπριγιάν ολόγυρα – δημιουργία του γαλλικού οίκου Ρεποσσί – και το παλάτι ανακοίνωσε τους αρραβώνες τους.

Τότε η Σαρλίν που η οικογένειά της ήσαν Προτεστάντες ασπάστηκε το Ρωμαιοκαθολικό δόγμα, αν και το Σύνταγμα των Μονεγάσκων δεν το απαιτεί, εξάσκησε τα γαλλικά της και έμαθε την μονεγάσκικη διάλεκτο. Το 2011 ανακηρύχτηκε πρέσβειρα των Special Olympics. Την 1η Ιουλίου του 2011 έγινε ο πολιτικός τους γάμος και ακολούθησε στις 2 Ιουλίου ο θρησκευτικός . Φορούσε κομψό από μετάξι νυφικό Αρμάνι, κεντημένο με μαργαριτάρια, κρύσταλλα Σβαρόφσκι και 700 μοτίφ από λουλούδια κεντημένα με επιπλατινωμένη κλωστή , που χρειάστηκε 2.500 ώρες για να ραφτεί.

Οι βέρες τους ήταν από πλατίνα του Καρτιέ. Η Σαρλίν φημίζεται για το στυλ της και αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι ο Άκρις, ο Αρμάνι, η Σανέλ, ο Ντιορ. Μετά το γάμο της, ο τίτλος της είναι Her Serene Highness Τhe Princess of Monaco, που έφερε η Γκρέης Κέλλυ.

Ένα από τα φιλανθρωπικά της έργα είναι να δημιουργηθούν πισίνες όπου τα παιδιά των Γάλλων και των Μονεγάσκων να μαθαίνουν δωρεάν κολύμπι, γιατί το ξαδελφάκι της πνίγηκε όταν ήταν 5 ετών.

Θέλει επίσης να οργανώσει ένα διαγωνισμό, που θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των παιδιών των ζάπλουτων και της αστικής τάξης, και θα δώσει στα μη εύπορα παιδιά την ευκαιρία να σχεδιάσουν μόνα τους τη στολή του σχολείου τους.

Συνεργάστηκε επίσης με τον σχεδιαστή του οίκου Ντιορ που τον θεωρεί τον καλύτερο του κόσμου, τον Ραφ Σάιμονς για ένα σώου που έγινε μετά το φεστιβάλ των Καννών και πριν το Γκραν Πρι, που όλη η αφρόκρεμα είναι μαζεμένη στην Κυανή Ακτή.

Την βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα Σοριγκέτα θεωρεί καλή της φίλη που την υποστηρίζει και την καταλαβαίνει γιατί κι εκείνη είναι από μια ζεστή χώρα την Αργεντινή, που την άφησε για να κατοικήσει στην Ολλανδία. Η φινετσάτη Σαρλίν δεν ήταν πάντα τόσο όμορφη όσο είναι σήμερα.

Έχει φτιάξει τη μύτη της, τα δόντια της, έχει κάνει βλεφαροπλαστική, το στήθος της, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει. Ας μην ξεχνάμε ότι κουβαλάει στους ώμους της και το βάρος της καλλονής πεθεράς της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here