Η Κομισιόν επιπλήττει την ελληνική αντιπολίτευση για τα media!

0
236

Τα ψέματα (και η λάσπη) έχουν κοντά ποδάρια και η Νέα Δημοκρατία – για μια ακόμη φορά – προσπαθεί να συνέλθει από τη νέα σφαλιάρα την οποία δέχθηκε, αυτή τη φορά, απευθείας από τις Βρυξέλλες!

Μία επιστολή της Κομισιόν για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα έδωσε την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία (η οποία εδώ και καιρό λειτουργεί απροκάλυπτα ως προστάτιδα δύναμη των καναλαρχών της διαπλοκής και δίνει υπέρ πάντων αγώνα για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των – κατά τη δήλωση πρώην προέδρου της – «νταβατζήδων») να συνδέσει αυτήν την επιστολή με τον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες!

Η κυβέρνηση έσπευσε, άμεσα, να διαψεύσει κατηγορηματικά τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ξεκαθαρίσει ότι η (συνήθης) ανταλλαγή επιστολών με την Κομισιόν δεν έχει – και δε θα μπορούσε να έχει – καμία σχέση με τον διαγωνισμό.

Η ΝΔ, μέσω του… λαλίστατου εκπροσώπου της, Γιώργου Κουμουτσάκου δεν έκανε πίσω, συνέχισε την λασπολογία και την απέλπιδα μάχη προπαγάνδας υπέρ των καναλαρχών αλλά αυτή τη φορά η απάντηση δεν ήρθε από κύκλους της κυβέρνησης αλλά από την ίδια την Κομισιόν!

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση του ενημερωτικού δικτύου, Euractiv, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι η επιστολή που εστάλη δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικασία αδειοδότησης που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

Αξιωματούχος της Κομισιόν δήλωσε στο Euractiv ότι «Οι διαδικασίες για τη χορήγηση αδειών περιεχομένου σε τηλεοπτικά κανάλια δεν έχουν εναρμονιστεί σε επίπεδο ΕΕ», και πρόσθεσε ότι: «τα κράτη μέλη είναι ελεύθερα να προχωρούν σε διαγωνισμούς αδειοδότησης, σύμφωνα με τις εγχώριες ανάγκες».

Η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη τον μεγάλο αγώνα για να μπει οριστικά τέλος στο πάρτι ανομίας και διαπλοκής τη στιγμή που το τέρας της διαπλοκής βρυχάται και προσπαθεί να τρομοκρατήσει ακόμη και δικαστικούς λειτουργούς (σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας).

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει ακάθεκτη τον μεγάλο αγώνα για να συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στη χώρα το τρίγωνο καναλάρχες, τραπεζίτες, εργολάβοι.

Η Κομισιόν, πάντως, για πολλοστή φορά έστειλε το μήνυμα και το μήνυμα ήταν σαφές και εκκωφαντικά αντίθετο στην σαθρή επιχειρηματολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Άδωνι Γεωργιάδη και της παρέας του……

Υ.Γ. Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του Euractiv πατώντας ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here