Η Κυβέρνηση των Υποκλοπών και των αλλοιωμένων Ηχητικών παραδίδει «Μαθήματα Ηθικής»!

0
353

Οι «Κυβερνητικές πηγές», οι καταχραστές, οι συκοφάντες και οι εκβιαστές…

Κυβερνητικές πηγές ζητούν από τον Πρόεδρο του ΣυΡιζΑ να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη από το κόμμα, έπειτα από την-ορθή-απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, να «αποβάλλει» τον πρώην υπουργό από τα ψηφοδέλτια.

Σε αυτή τη χώρα, οι κυβερνητικές πηγές θεωρούν ότι απευθύνονται σε μπαμπουΐνους. Διότι ο Τσίπρας καρατόμησε τον Πολάκη για θέμα συμπεριφοράς και όχι επειδή έκλεψε, υπέρ-τιμολόγησε, κατασκόπευσε, έστησε ηχητικά, συνομίλησε με μαφιόζους, έδωσε κρατικό χρήμα σε αρχηγούς εγκληματικής οργάνωσης κλπ.

Αντίθετα, οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται, διότι στην επίσημη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει ακόμα η κατάπτυστη ανακοίνωση κατά της πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Αρείου Πάγου ε.τ. κ. Βασιλικής Θάνου, για την άθλια συκοφαντία που έστησαν σκοτεινοί κύκλοι για να την εμπλέξουν σε υπόθεση η οποία είχε ήλωση κριθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη!

Οι κυβερνητικές πηγές που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται την Ελληνική δικαιοσύνη, συνεχίζουν να συκοφαντούν την Θάνου, παρά το ότι απεδείχθη για άλλη μια φορά περίτρανα ότι έπεσε θύμα άθλιας συκοφαντικής δυσφήμισης, πάλι με απόφαση της δικαιοσύνης.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται για την άθλια στοχοποίηση κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη από κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές που απειλούσαν ακόμα ότι θα την «γδάρουν» και θα την κλείσουν φυλακή!

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται για τα φιλοκυβερνητικά δημοσιεύματα που «υπενθύμιζαν» στον εισαγγελέα Ζαχαρή κάποιο ροζ σκάνδαλο στο οποίο -όπως ισχυρίζονταν-πρωταγωνίστησε. Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα ο εν λόγω εισαγγελέας με μία παρέμβαση-εξπρές έστειλε την Τουλουπάκη κατηγορούμενη!

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται γιατί φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προαναγγέλλουν χαστούκια και φυλάκιση του έντιμου λειτουργού της δικαιοσύνης Χ. Ράμμου, επικεφαλής της ΑΔΑΕ!

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται στο ειδικό δικαστήριο με τις βαρύτατες κατηγορίες που μπορεί να αντιμετωπίσει πολιτικός, τόσο για το σκάνδαλο των υποκλοπών, όσο και για την συγκάλυψη της υπόθεσης κατασκοπείας της οποίας ο φυσικός αυτουργός κρατείται από τις αμερικανικές αρχές.

Σοφία Νικολάου: Νόμος, Τάξη και… απευθείας αναθέσεις

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται για τον Χειμάρρα, την Νικολάου, τον Μαραβέγια, τον Κοκλώνη, τον Φουρθιώτη και τον Υπουργό που θα «έφτιαχνε τον Στέργιο» της Καϊλή.

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται για την Σακελλαροπούλου και τον Μητσοτάκη, που έβαλαν στο προεδρικό μέγαρο τον τύπο με τις σαγιονάρες, ο οποίος παράλληλα αντιμετώπιζε την Ελληνική δικαιοσύνη στο ανώτατο επίπεδο! Τον τύπο που σήμερα βαρύνεται με πρόστιμο αρκετών εκατομμυρίων ευρώ για λαθροκατασκευές απέναντι από την Ακρόπολη.

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται για τους 36.000 νεκρούς της πανδημίας και για το γεγονός ότι οι ηθικοί αυτουργοί, πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΙΦΕΤ κλπ που κατέστρεψαν το ΕΣΥ παραμένουν ασύλληπτοι.

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται που έχουν αφήσει τους Αλβανούς μαφιόζους να μετατρέπουν την Ελλάδα σε Κολομβία, την ίδια στιγμή που συλλαμβάνουν την γιαγιά που πουλάει καλτσάκια στη λαϊκή χωρίς άδεια.

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε να απολογούνται διότι η δικαιοσύνη που κινήθηκε αστραπιαία για τον Πολάκη και την ανάρτηση του, δεν έχει κινηθεί για το τάνκερ του Έλληνα εφοπλιστή με τους 4,5 τόνους κόκα που μας εκθέτει διεθνώς.

Οι κυβερνητικές πηγές θα έπρεπε τέλος να απολογούνται ενώπιον του εισαγγελέα για τα χρέη-μαμούθ άνω των 400 εκατομμυρίων € που χρωστούν στις τράπεζες, επιβαρύνοντας τον Έλληνα πολίτη, για τα εκατομμύρια δανείων που διαγράφουν από καναλάρχες, εφοπλιστές, καζινάρχες, την ίδια στιγμή που ξεριζώνουν από τα σπίτια τους ανάπηρες γυναίκες μαζί με τα καροτσάκια τους.

-Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την διαγραφή Πολάκη: Φαρισαίοι της αρπαχτής και της υποκρισίας δεν ντρέπεστε;

Σε νέα του διαδικτυακή παρέμβαση ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει:

-Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Παύλο Πολάκη.

Είπε τεράστιες αλήθειες για τον Τύπο και την Δικαιοσύνη σε διαδικτυακή του παρέμβαση ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος:

Η Σοφία Βούλτεψη αποκαλύπτει τι σημαίνει «Πολακισμός»!

Πολακισμός είναι να λες ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν μπορούν τα θρέψουν τις οικογένειες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here