Η κυπριακή offshore εταιρία «Α-Orizon Media Ltd» αγόρασε τον «902»!! Συνέχεια….

0
393

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα Fund και μία ακόμη offshore εταιρία βγάζει η έρευνα του ΕΣΡ για τον νέο μέτοχο της εταιρίας «Ραδιοτηλεοπτικής».

Παράλληλα, ο κ. Σεραφείμ Φυντανίδης εμφανίζεται εκτός από μέλος του Δ.Σ. και «μεριδιούχος» σε offshore εταιρία που εμπλέκεται με την απόκτηση των μετοχών του «902» TV/FM από το ΚΚΕ.

Από το πρώτο στάδιο της έρευνας προκύπτει πως υπάρχει άλλη μία offshore εταιρία πίσω από την «Naloita Ventures Ltd», στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, η οποία ελέγχει την Κυπριακή εταιρία «A-Orizon Media Ltd» μέτοχο κατά 100% της «Ραδιοτηλεοπτικής», η οποία έχει στην ιδιοκτησία της το E-Channel και το πρώην «902» TV/FM. Στην όλη πορεία εμφανίζεται και ένα Fund!

Το ΕΣΡ που έχει εγκρίνει αρχικώς την πράξη μεταβίβασης και έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τον νέο μέτοχο, την «Α-Orizon Media LTD», αντιμετωπίζει ήδη δυσκολίες στο άνοιγμα των offshore εταιριών και ίσως τα ίχνη χαθούν.

Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να κληθούν τα μέλη του Δ.Σ. της «Ραδιοτηλεοπτικής» να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here