Η λειτουργία της ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» στην Ελλάδα, πρέπει να απαγορευθεί πάραυτα.

0
705

Η Ελλάδα έκανε το τραγικό λάθος από το 2011 φυσικά με τον Γιώργο Παπανδρέου, να εγκαταλείψει την Συρία, την ώρα που η παραδοσιακά φίλα σε εμάς προσκείμενη χώρα έδινε την μάχη με την θηριωδία της τουρκικής εισβολής που βαφτίστηκε ως «εμφύλιος».

Ένα βασικό στοιχείο της σφαγής του Συριακού λαού από τις ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες που προωθούσε η Τουρκία, ήταν η άθλια προπαγάνδα που προσπαθούσε να παρουσιάσει τους ισλαμιστές τρομοκράτες ως θύματα και το συριακό λαό ως δυνατές!

Όταν ήρθαν τα ντοκουμέντα της δράσης των ισλαμιστών τρομοκρατών στην δημοσιότητα, ανατρίχιασε όλη η ανθρωπότητα και πλέον οι προπαγανδιστές που έπαιρναν χρήματα από την Τουρκία και το Κατάρ, δεν μπορούσαν πλέον να τα μαζέψουν.

Έτσι η προπαγάνδα συνεχίστηκε με βασικό άξονα την χρηματοδοτούμενη από την Τουρκία ΜΚΟ με την ονομασία Λευκά Κράνη, που απαρτίζεται από ισλαμιστές τρομοκράτες που για τις ανάγκες της προπαγάνδας παρουσιάζονται ως διασώστες σε βομβαρδισμένες περιοχές που ελέγχονται από τους ισλαμιστές.

Τα λευκά κράνη λοιπόν αποτελούν έναν μοχλό τρομοκρατίας, αποσταθεροποίησης και συνέργιας σε φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το ότι υπάρχουν Δυτικοί που τα ανέχονται και πολύ χειρότερα τα προωθούν, επ’ αμοιβή φυσικά με το βρώμικο τουρκικό χρήμα, δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα έχει περιθώρια να παίξει τέτοια παιχνίδια στην Μόρια ή σε οποιοδήποτε ακριτικό νησί.

ΜΚΟ όπως τα λευκά κράνη είναι βέβαιον ότι θα χρησιμοποιηθούν από την Τουρκία για την δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης και ακόμα χειρότερα, προετοιμασία για ενδεχόμενη εισβολή.

Με ακριβώς το ίδιο πρόσχημα που έκαναν την εισβολή στην Συρία. Την δήθεν καταπίεση ισλαμιστών από το Ελληνικό κράτος.

Η λειτουργία λοιπόν τέτοιων οργανώσεων αποτελεί ύψιστο εθνικό κίνδυνο που πρέπει άμεσα να αποτραπεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here