Η Μαρία Αντωνίου της ΝΔ, στο Βίτσι αγκαζέ με τη Σβερώνη της Χρυσής Αυγής!!

0
760

Φωτογραφία από τις γιορτές μίσους στο Γράμμο και το Βίτσι πριν από τέσσερα χρόνια, έρχεται στη δημοσιότητα και δημιουργεί νέα ερωτηματικά για τις σχέσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη φωτογραφία που την εκθέτει ανεπανόρθωτα  η νέα επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρία Αντωνίου απεικονίζεται αγκαζέ με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη.

Η πρώην βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας δίνει ανελλιπώς το «παρών» στην ακροδεξιά φιέστα μίσους και εθνικού διχασμού, που στήνουν οι φιλοβασιλικές, χουντικές και ναζιστικές ομάδες στο τέλος κάθε καλοκαιριού στο Βίτσι γιορτάζοντας τη νίκη της «εθνικής παρατάξεως» στον εμφύλιο πόλεμο.

Αν το 2013 οι χρυσαυγίτες είχαν αποδοκιμάσει την κυρία Αντωνίου κατά την κατάθεση στεφάνου, με απώτερο στόχο να αποδυναμώσουν την Νέα Δημοκρατία από το ακροδεξιό ακροατήριο, δυο χρόνια μετά η κ. Αντωνίου εμφανίστηκε αγκαζέ και χαμογελαστή στις γιορτές μίσους με την τότε κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΧΑ, Δέσποινα Σβερώνη.

Ενδιαφέρον είναι ότι η κυρία Αντωνίου είχε αποσταλεί σε εκδήλωση στο Βίτσι και ως εκπρόσωπος της Βουλής από τον τότε πρόεδρό της, που δεν ήταν άλλος από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Στο παρελθόν και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας γιόρτασαν πλάι πλάι με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής όπως οι Νίκος Κορτσάρης, Ανέστης Αγγελής, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ συγχαρητήριο τηλεγράφημα είχε στείλει και ο τότε ο βουλευτής της Ν.Δ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Πηγή ΕΘΝΟΣ

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here