Η μείζονα αντιπολίτευση δεν εκπροσωπήθηκε στο νέο Δ.Σ. του ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ Α.Ε.!

0
347

Εκλέχτηκε την Τετάρτη 29/10/2014 το νέο Δ.Σ. του ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ Α.Ε., με έκπληξη για το συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα», ο οποίος δεν κατάφερε να έχει κανέναν δικό του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Παρά την πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης να μπει ως εκπρόσωπός της ο κ. Αντώνης Μπιτσάνης, τελικά ψηφίστηκε, στη δεύτερη ψηφοφορία, αφού την πρώτη ισοψήφισαν, ο Γιάννης Καπάτσος από την Ελληνική Αυγή!

Θα μπορούσε βέβαια η μείζονα αντιπολίτευση να εκπροσωπηθεί στο νέο Δ.Σ. της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. εάν δεν απουσίαζαν από το Δημοτικό Συμβούλιο 8 από τα 10 μέλη του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα»!

Φαίνεται ότι ο συνδυασμός «Σίγουρα Βήματα» δεν έδωσε την δέουσα σημασία / υποστήριξη για να έχει δικό του εκπρόσωπο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. ΓΙΑΤΙ άραγε;;

Τα υπόλοιπα μέλη του ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ Α.Ε. που εκλέχθηκαν, είναι από το συνδυασμό της πλειοψηφίας οι κ.κ. Πολυξένη-Πόλυ Αλεξίου, Δημήτριος Αγγελίδης, Πέτρος Αδαμαντίδης, Σπύρος Χαϊκάλης, Ζαχαρούλα Λακατή, Γρηγόρης Πατρικάκος και Κώστας Βόλκος.

Από το συνδυασμό «Συνεργασία» οι Αδαμάντιος Λιανόπουλος και Πέτρος Μπαστέας και από το συνδυασμό με εκπρόσωπο τον κ. Ραυτόπουλο, ο Γιάννης Κουτσουρίδης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here