Η μεγάλη ανατροπή του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» του Γιώργου Θωμάκου!!

0
477

Ως θρίλερ ξεκίνησε η εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής μεταξύ Νίκου Χιωτάκη και Γιώργου Θωμάκου για το Δήμο της Κηφισιάς αλλά στην πορεία φάνηκε πως ο Γιώργος Θωμάκος πήρε το προβάδισμα ανατρέποντας το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Στην δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής ο απερχόμενος δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης συνεχάρη τον Γιώργο Θωμάκο και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον κόσμο που τον στήριξε.

Η δήλωση Χιωτάκη

«Στις 23:20 το βράδυ της Κυριακής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook o απερχόμενος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι δημότες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης επέλεξαν για επόμενο Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Θωμάκο και τους συνεργάτες του.
Σεβόμαστε την ετυμηγορία τους και ευχόμαστε στον κ. Γιώργο Θωμάκο καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα», τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και όλους όσους μας ακολούθησαν στον προεκλογικό αγώνα. Νίκος Χιωτάκης – Σίγουρα Βήματα»

Σύμφωνα με αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα ο συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» του κ. Γιώργου Θωμάκου καταλαμβάνει 25 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, του κ. Χιωτάκη 10, του κ. Κανακάκη 3 και από μία οι κ.κ. Καπάτσος, Σφαντός και Ραυτόπουλος.

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here