Η μυστική βάπτιση της εγγονής του Νίκολας Κέιτζ στη Σαντορίνη.

0
758

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε στη Σαντορίνη καθώς στο νησί τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα η βάπτιση της εγγονής του, κόρης του γιου του, Ουέστον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «enikos.gr» το μυστήριο τελέστηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία περίπου 30 ατόμων, σε μια βίλα στο Ημεροβίγλι στις 18 Ιουλίου 2018, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η βίλα βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο Ημεροβίγλι. Είναι χτισμένη στο χείλος της Καλντέρας και έχει υπέροχη θέα το ηφαίστειο, την Καλντέρα και το νησί. Απέχει μόλις 2χλμ. από τα Φηρά.

Η βίλα αποτελείται από 2 μονάδες. Η πρώτη είναι ένα μοναδικό σπίτι σπηλιά που μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα. Αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, ιδιωτική βεράντα και μπαλκόνι με εκπληκτική θέα. 

Η δεύτερη μονάδα είναι ένα όμορφο στούντιο που μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα. Αποτελείται από καθιστικό, μπάνιο και κρεβατοκάμαρα με απίστευτη θέα. Η βίλα διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, καθημερινό καθαρισμό, κλιματισμό……

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μοναδικός Έλληνας καλεσμένος ήταν ο γνωστός dj Γιώργος Κλόκουζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα, που είναι θείος του Νίκολας Κέιτζ, ήταν παρών στο χαρμόσυνο γεγονός.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here