Η νέα Δημοτική Παράταξη «Βήματα μπρος για την πόλη».

0
598

«Βήματα μπρος για την πόλη» είναι ο τίτλος της νέας δημοτικής παράταξης που αντικαθιστά την ΑΝ.Α.Σ.Α. τόνισε ο κ. Παναγιώτης Κανακάκης στο ανοιχτό κάλεσμα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα πολιτιστικού, του Δήμου Κηφισιάς.

Αφήνουμε στην άκρη τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και ανοίγουμε το διάλογο των προγραμματικών συγκλήσεων, της συνεννόησης και του συνεργατισμού, γιατί πάνω από όλα τοποθετούμε τις τρείς πόλεις μας που συγκροτούν το Δήμο Κηφισιάς.

Στηριζόμαστε στους πολίτες που θέλουν και μπορούν να δώσουν ώθηση ελπίδας στο Δήμο μας, διεκδικώντας όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τη νομοθεσία και στη βάση του ανθρωποκεντρικού μας χαρακτήρα.

Ο ανοιχτός διάλογος θα συνεχιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς και καλούνται να συμμετάσχουν και να πάρουν το λόγο όλοι οι πολίτες, οι δημοτικές παρατάξεις οι κοινωνικές συλλογικότητες, οι φορείς και τα πολιτικά κόμματα της τοπικής ζωής του δημοκρατικού μας τόξου, τόνισε μεταξύ άλλων, στη διάρκεια του διαλόγου που ακολούθησε της ομιλίας του, ο κ. Κανακάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here