Η ομοβροντία Παυλόπουλου-Καραμανλή-Καμμένου έθεσε τις κόκκινες γραμμές στο Σκοπιανό!

0
201

Στο θέμα των συντονισμένων παρεμβάσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου στάθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Βάζοντας αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα στις σωστές βάσεις.

Διότι και οι τρεις παρεμβάσεις αναφέρθηκαν στον πραγματικό κίνδυνο που ελλοχεύει από μία λάθος λύση.

Τον πολιτισμικό, ιστορικό ακρωτηριασμό της ελληνικής ιστορίας, όπως επίσης και στην ανυπαρξία μακεδονικού έθνος και γλώσσας. Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, οι παρεμβάσεις αυτές με τον τρόπο που έγιναν έθεσαν τις εθνικές κόκκινες γραμμές στο θέμα των Σκοπίων.

Η όποια λύση δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την ιστορική συνέχεια του ελληνισμού αλλά και την εθνική ακεραιότητα, που εάν ανοίξει η κερκόπορτα του ιστορικού ακρωτηριασμό, σε μερικές δεκαετίες είναι βέβαιον ότι θα τεθεί και θέμα εδαφικού αλυτρωτισμού.

{videobox}k8-yD0Vufr4{/videobox} 

Υ.Γ. ΠτΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα Σκόπια «Το επιχείρημα ότι η Ελλάδα υπερβάλλει, διότι τα μικρά Σκόπια δεν αποτελούν απειλή είναι αντιφατικό και επικίνδυνο».

Υ.Γ.1. Ιωάννης Μάζης: Ο ύποπτος ρόλος του Σόρος στο Σκοπιανό…..

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από την διαπραγμάτευση Αθήνας-Σκοπίων…..

{videobox}DI6jHJbujf0{/ideobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here